- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
gondolom akkor is azt mondod mikor egy kis light agyonlövi a heavydet golddal, hogy jééé bakker én is használhatnék goldot... jah hogy az nem old meg semmit mert azt az 50-es armort a HE is beveri?
a gold lőszer nagyon eltorzítja az egész játékot... manapság egy heavy tank már csak arra nem jó amire kitalálták... golyófogónak. szemből bármelyik med kinyírja, főleg ha goldot tölt.
és ez így nagyon nem jó. -
Chris0321
addikt
Én is onnan szedtem le, de nekem nem írja ki a csata utáni jelentésbe, hogy milyen wn értékeket értem el és az összesítőben nincs alól a csillag mellett a wn8 érték. Aslain wvm mellett használom és utoljára másoltam be felülírva mindent, hogy biztos minden fájl jó legyen hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ehhez a szerencséshez pontosan mi kell?
Látni a tüzelő és a kilőtt tankot, vagy elég ha csak a kilőttet látod, vagy elég ha csak a tüzelőt? Pontosan rájuk kell nézned, elég, ha benne vannak a látóteredben, vagy elég, ha fel vannak spotolva és nem takarja őket semmi?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest