- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz Phobion #99105 üzenetére
Nekem is majd 100.000 free xp-m van, én a T-54-re akarom majd használni egy részét, a lánc és a torony biztos free-ből megy majd rá. Igaz én még messze vagyok tőle, mert a T-44-re nincs még kifejlesztve a nagy motor és a 122 mm-es ágyú. Mint már más is írta, érdemes inkább a stock tankok használhatóbbá tételére használni, nálam a lánc nagyobb tierben alap, hogy free xp, ha nagyon használhatatlan a tank akkor szoktam még rá költeni ha engedi a keret.
-
Chris0321
addikt
válasz sebijani1982 #98775 üzenetére
Engem nem engedett be a játék, hagytam is mára mert nem volt kedvem újra feltenni mindent.
H@lede: Lehet visszaveszem a Cromwell-t ha összejön rá a kredit, bár új legénységet kell kapjon mert a Centurion 7/1-ből már nem fogom visszapakolni őket. Egyenlőre nem képezem át az FV4202-be mert nem tudom még mit csináljak, milyen lesz az utóda és mennyire lesz nehéz megszerezni a prém 4202-őt.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Bingisz #98713 üzenetére
Tegnap megvettem az FV-4202-őt így most nincs 100.000 kreditem sem, előbb farmolnom kell. A JagdE-100-at is szeretném megvenni és még fejlesztenék is pár ágon így most elég sokáig elleszek, csak eléggé idegesít, hogy ez az egy küldetés így megakaszt. A T28 heavy már készen van, a TD-hez még egy szakasz küldetés kell é mehetek a 15-ösre, a light és arty ágat mostanában hanyagoltam a Centi 7/1-el gyűjtöttem az XP-t, hogy biztos meglegyen a tízes mielőtt lecserélik.
h1mpi: Sajnos nekem ezzel akadt problémám, míg a T28 hevy 15-ös küldetés lett meg hamar. Mentem pár kört a Bélával, de nem nagyon akartak összejönni a dolgok így átváltottam az IS-4-re amivel első körre meglett nyílt terepen Prokhorovkán.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz lacibacsi #98710 üzenetére
Gondolom kapnak majd valami nagyon jó kis eventet, nekünk meg majd dobnak valamit.
Nekem személy szerint ezzel van gondom:
"A WG fejlesztői elégedettek annak a személyes küldetésnek a nehézségével, amiben ki kell gyújtani az ellenséges tankokat."
Már nem tudom mióta szenvedek vele, már egy hitzone skins-t is feltettem ami csak a kigyújtási és ammorack pontokat jeleníti meg. Tegnap is sikerült kigyújtanom egy tankot, persze egy tierrel kisebb volt mint én és nem nagyobb. -
Chris0321
addikt
Fejlesztői hírcsokor #160:
A legénységnek azért nincs vizuális modellje a WoT-ban, hogy megfeleljen a 12+-os korhatáros besorolásnak.
Nincs tervben olyan beállítás, hogy csak a szakasznak lehessen jelezni a térképen.
A játékosoknak a WoT-ban egy négyzet alakú tartományon belül rajzolódnak ki a tankok, amit a WG le fog váltani kör alakúra. Amint a belső tesztek befejeződnek, kikerülhet a tesztszerverekre is.
Hamarosan jön a többmagos támogatás, de nem a 9.10-zel.
Storm nem gondolja, hogy a 9.9-es patch olyan katasztrofális lenne, mint a 9.0 " New frontier" patch. - "A kritikus hibák gyorsan javítva lettek, és kikövetkeztették, hogy hogyan szivároghattak be ezek a bugok a megjelenő verzióba. Nem kell pánikolni."
Fejlesztők dolgoznak a "szellem lövedékek" (ghost shell) javításán. Kiderült, hogy ez hiba bonyolultabb, mint gondolták.
Ukrajna-szimpatizáns szlogenek mostantól be vannak tiltva a RU szervereken.
A WG fejlesztői elégedettek annak a személyes küldetésnek a nehézségével, amiben ki kell gyújtani az ellenséges tankokat.
A "tankolásért" járó XP mechanizmusában jelentős hibák voltak, például a jól páncélozott tankok, mint az E-100, őrült mennyiségű XP-t szerezhettek. A Wargaming javított rajta, de még további tesztelések szükségesek, és nincs tervben, hogy hamarosan, valamelyik közelgő patch-csel már megjelenjen..
A VK4502B cseréje már nem biztos, de lehetséges, hogy a jövőben megvalósítják. Egyenlőre megmarad tervnek.
Jelenleg a Wargaming keményen dolgozik a Domination variációkon és a Steel Hunt-on, a rajongói módokon nem.
A játékosok "nagyon boldogok" lesznek a WoT 5. évfordulóján a RU szerveren.
Stormnak nincs befolyása arra, hogy hogyan dolgozzanak a WG marketingesei és support-jai.
Voltak pletykák, hogy Veider, a tankok kiegyensúlyozásának vezetője elhagyta a WG-t, de ezek csak pletykák.
Az orosz játékosok ironikusan kommentelik, hogy a 9.9-es patch mottója "A minőség a legfontosabb dolog!". Storm reakciója: "A szlogenek mindig rosszak. "
PC-n is megjelenhet néhány Xbox és Blitz exkluzív tartalom.
Storm szerint az az információ hamis, hogy elkezdték a +/- 1 MM tesztelését a WoT Xbox verzióján.
A lengyel tankokat 2016-ra tervezik.
Jelenleg WG-nek eszébe sincs, hogy zsákmányolt tankok is bekerüljenek a játékba, úgy, mint pl orosz Párduc vagy német T-34.
Nem minden WG tank lesz megcsinálva a teljes játékba, mert néhány egyszerűen kiegyensúlyozhatatlan.
A japán nehéz tankok mobilitásáról: "Biztos,hogy nem fognak néhány helyen átkelni, de mit tehetnénk, mikor a japánok a nagyot szerették. ;-) "
Összehasonlítva néhány visszautasított járműhöz, a japán nehéz tankok jól kiegyensúlyozottak.
Storm elismeri, hogy a japán Tigris páncélzata szar. De szerinte még bugos, 0 mm-es lövegpajzsán se tud áthatolni, és teljes sebzést okozni a HE lövedék. A 0 mm-es üreges páncélzat is üreges páncélzatként, és a HE lövedékek a felszínen robbannak fel. De a lövegpajzs hibái nem olyan komolyak, mert mögötte ott van a Tigris tornyának 100 mm-es páncélzata, így akárki nem lőheti át.
Storm szerint a bürokrácia miatt kerülhetett ki hibásan az M46 HD modellje. - A modellek nagyon sokszor egyik helyről a másikra mennek az emberek és részlegek között, és ez a modell valahol megakadt e folyamatban. Storm úgy véli, ez az ára annak, hogy úgy dolgoznak, mint egy nagy vállalat. A hibás modelleket hamarosan javítják.
IS-7 modelljével is van egy hiba, ami javítva lesz. -
Chris0321
addikt
válasz Kean_Sorbo #98668 üzenetére
Már én is kezdtem hiányolni, azt hittem már nem fog csinálni több modot. Tudsz valami pontosat? Tényleg elég vacak így alap hanggal a játék.
-
Chris0321
addikt
Van a T28 med 12-es küldetése amiben ki kell gyújtani egy tankot. Azt írja a játék nekem, hogy egy tierrel nagyobbat kell kigyújtani. Mivel nem vagyok benne biztos, hogy helyes a fordítás ezért szeretnék rákérdezni, hogy konkrétan egy tierrel nagyobbat vagy minimum egy tierrel nagyobbat kell meggyújtani.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Because #98309 üzenetére
Én már több mint 20.000 csatát játszottam le mégis megnézek egy egy nálam jobb játékos replayét hátha tanulok tőle valamit. Sokat segíthet ez főleg a kezdőknek, mert ez nem egy szög egyszerű játék, több Mindenre kell egyszerre figyelni, nem árt megjegyezni tankok gyenge pontjait, térképen mivel merre érdemes/kell menned, milyen taktikát kell az adott csatában alkalmazni, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd belőle. Ha nem akarsz tanulni másoktól, különböző leírásokat elolvasni, ha meghaltál figyelni a jobb játékosok hogyan használják a tankjukat lehet jobb is ha nem erőlteted ezt a játékot mert nem leszel más csak golyófogó és nem fogsz semmit élvezni ebből a játékból.
-
Chris0321
addikt
válasz rlazol #98278 üzenetére
Én töltésgyorsító, vert. stabilizátor, periszkóp távcső hármassal használtam. Érdemes tartani a tisztes távolságot az ellenféltől mert nem igazán pattint, de legalább elég nagy célpont. Megmondom őszintén nem igazán szerettem, medes heavy mint az IS-8 de egy gyengébb ágyúval.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Milyen tankkal próbálod megcsinálni a HT7-et, hogy ilyen kevés a sebzés?
Csak azt teheted, hogy gyakorolsz, replayeket nézel és igyekszel minél többet sebezni. Persze nem árt ha jól is helyezkedsz, amiben a replayok is tudnak segíteni, ha látod egy nálad jobb játékos mit csinál ugyanazzal a tankkal. -
Chris0321
addikt
A tűz esélyének a csökkentésére a nagy goldért is megvehető tűzöltőkészülék használható, nekem most elég sok van mert többször is lehetett nyerni. A legénységnek is van olyan perk-je ami csökkenti a tűz esélyét, magyarul Megelőző karbantartás, angolul Preventative Maintenance és a vezetőnek lehet adni. Ha 100%-os lesz a javítás, érdemes lesz ezt betenni utána. Használd ki a tereptárgyakat, kilőtt tankokat fedezéknek, hogy nehezebben lőjék meg a tank testét és kisebb legyen az esélye a sérülésnek. A periszkóp távcső ingyen átrakható bármelyik tankra és álló helyzetben 25%-al megnöveli a látótávot. Én kicsit vaksinak tartottam a KV-1-et ezért raktam rá. A szerszámos láda főleg akkor hasznos, ha még nincs a legénységnek javítás kiosztva vagy még kevés %-on áll. 25%-al csökkenti a javítási időt. Szerintem a töltés és célzásgyorsító megfelelő választás és az első skill is megfelelő, következőnek majd egyéni skilleket érdemes majd rakni, hogy javítsd a tank manőverezőképességét, csökkentsd a tűz esélyét stb. Ezen majd ráérsz akkor gondolkozni, ha eléred azt a szintet. Ha nincs prémiumod akkor érdemes megtartani pár 5-ös szintű tankot farmolásra és meghagyni benne a legénységet.
-
Chris0321
addikt
Azt szokták ajánlani, hogy először a parancsnoknak is javítás, majd skill resettel 6. érzék mikor az már 100%-os lenne de egy kezdő játékosnak nem ajánlanám mert ő lassabban gyűjti össze az xp-t. A 6. érzék egyébként elég fontos mert jelzi ha felfedeznek így van lehetőséged reagálni még akkor is ha nem látsz a közelben ellenséget.
jano_77 : Mostanában nem nagyon játszottam vele de főleg hétvégén rengetegen játszanak 5-ös tierben, akkor sokszor voltam top. Kivéve ha nem szeretett az MM:
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
A parancsnoknak 6. érzéket érdemes adni.
Én a KV-1-et és az M4-et is troll ágyúval használom, nekem az jött be inkább. A KV-1-hez szerintem jobban illik, mivel elég lomha. Én általában top tier voltam vele, ott pedig elég szépen lehet sebezni. A gyenge játékosokat eléggé meg szokta lepni egy komolyabb sebzés, utána már rögtön nem olyan lelkesen támadnak. Tettem rá töltés és célzásgyorsítót is, hogy minél több sebzést tudjak bevinni. -
Chris0321
addikt
válasz DrDobos #97924 üzenetére
Én ezzel használtam: 122 mm U-11.
Fejlesztői hírcsokor #157:
Nincs megígérve, hogy lesz multicore támogatás 2015-ben.
Lehetséges teljesen kikapcsolni a robbanás- és füsteffekteket a kliensben.
Extrém hosszú a betöltési időd 9.9-ben? Storm válasza erre, hogy a töredezett HDD-d miatt van.
Nagyon sok játékos jelzi a 9.9-es kliens folyamatos összeomlását. Storm gyűjti a visszajelzéseket, és vizsgálja azokat.
A lánctalpak nem "eszik" meg a sebzést, annak ellenére, hogy néhány játékos ezt állítja.
A WoT nem fogja támogatni az API Mante-t (AMD).
Storm megerősíti, hogy SLI ütközik az új TXAA-val.
RU-játékosok panaszkodnak a dinamikus szakasz üzenetei miatt. A WG fejlesztői tárgyalnak arról, hogy legyen-e egy funkció, amivel ezeket ki lehessen kapcsolni, de erről még nem egyeztek meg.
Storm három oldalas levelet küldött a modellezőknek és a történelmi tanácsadóknak a 9-es tier-ű Patton modelljével kapcsolatos problémákkal.
Azzal a váddal szemben, hogy 9.9-ben az árnyékok szarul néznek ki, Storm azt állítja, hogy az árnyékok így realisztikusak.
Storm tud arról a bugról 9.9-ben, hogy bizonyos körülmények között néhány objektum árnyéka egyszerűen eltűnik.
Storm csak a "zombi tank" bug javítása után adta volna ki a 9.9-et.
Storm foglalkozik a lövegpajzs vastagságának problémájával. Ez egy lehetséges T32 javítást jelent.
Storm nem ért egyet azzal a javasolt megoldással az atry-kkal kapcsolatban, hogy felezzék az alfájukat, és csapatonként maximum 1-2 legyen csak belőlük.
+/- 2 MM "egy lényeges része a játéknak", nem lesz csökkentve.
Az EU szerveren hamarosan lehetőség lesz megszerezni az A45 prémium tankot.
Nem lesz egyszemélyes gyakorló szoba, és offline módok sem.
A célzó körön belüli szórás RNG-je az összes járműnél megegyezik.
A jelenlegi T110E3 páncélzata végleges, nem lesz több változás.
9.9-ben az M6A2E1-nél a löveg és lövegpajzs kapcsolatánál lévő karima nagyobb és vékonyabb lett, így könnyebb átlőni. Javítja lesz.
Storm igazi rajongója a Fallout sorozatnak.
122 mm-es U-11-es löveggel felszerelt T-34-es valós terv volt, de egy teljesen más toronyra lett volna szükség.
E-50-re és E-75-re alapuló önjáró löveg tervek nem léteztek.
Számos elképzelés volt, hogy 85 mm-es löveget telepítsenek a KV-1-es tornyába, de különböző okok miatt még prototípusokat sem építettek.
Yuri Pasholok még nem jogosult arra, hogy tájékoztasson a csehszlovák tankokról.
Az ARL-44 alap tornya az FCM F1-ről való, mert nincs elérhető adat olyan prototípus toronyról, amivel le lehetne cserélni azt.
FCM F1
A T-50-2 teljesen másképp viselkedett a játékban, mint a valós életben, ezért cserélték le az MT-25-re.
Több Örményországból származó T-34-es sorsa ismeretlen. "Kérdezd a GABTU-t!"
GABTU
Nincsenek jelöltek egy második kínai közepes tankághoz.
A T-54 620 és 700 lóerős motorjai nem történelmiek.
A 003-as számú parancsnoki tankká alakított porsche tigris valóban részt vett ütközetekben, és az Lviv-offenzíva során semmisült meg 1944. Június 20. és 22.-e között.
A játékban lévő (egyik) Waffenträger RhB sohasem épült meg teljesen, csak az alváza, részben.
Yuri Pasholok-nak nincs ismerete a kínai T-34-3-ról, csak olyan T-34-3-ról tud, mely egy három löveges T-34 lett volna.
Három löveges T-34-3 -
Chris0321
addikt
válasz virkir #97855 üzenetére
Én először felraktam az Aslaint, majd a Vitiris damage panelt, majd erre a Vitiris statisztika modot és így nem akart még el sem indulni a játék. Holnap majd keresek egy másik damage panelt, mert nekem elég annyi, ki mekkorát sebzet a tankomba, az nem érdekel mivel lőtt rám. Egyébként sincs túl sok hely a képernyőmön, mert egy régi CRT monitoron játszom.
-
Chris0321
addikt
válasz joergie #97843 üzenetére
Én be tudtam jutni csatába, csak a több soros tanklista nem működik mert nem lehet kiválasztani semmit hiába kattintok rá. Feltettem a Vitiris féle damage panelt és a statisztikát és akkor pedig összeomlott a játék mikor elindítottam, nélkülük az Aslainnal pedig szépen elindult. Szerintem nem lesz sokáig gond az Aslain modpack-al, hisz hiába nyaral neki is az az érdeke, hogy minden rendben működjön és ne pártoljanak el tőle az emberek.
-
Chris0321
addikt
válasz Sixkiller6 #97821 üzenetére
Tudtommal igen. Valaki írta itt a fórumon, hogy így csinált meg küldetést.
-
Chris0321
addikt
válasz szallasi007 #97564 üzenetére
Sajnos azt már eladtam, mert kellett a kredit a következő tankra, a Panther-el próbálkoztam már de azzal sem sikerült. Persze általában top tier voltam vele, így nehéz lett volna kigyújtani egy nagyobb tankot.
-
Chris0321
addikt
Eléggé megakadtam a T28 medes gyújts ki egy szinttel nagyobb tankot küldetésnél, már csak ez hiányzik és mehetnék a 15-ös küldetésre. Mostanában a Centurion 7/1-el és a T-44-el mentem sokat, de nem igazán akar összejönni ezért szeretnék tanácsot kérni milyen szinten érdemes próbálkozni ezzel a küldetéssel.
-
Chris0321
addikt
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy érdemes lenne lecserélnem a procit, de akkor érdemes lenne az alaplapot és ramot is cserélni és ez talán télre sikerül megoldani. A proci terhelését nem szoktam nézni játék közben de holnap majd figyelem.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #96849 üzenetére
Ez is érdekes:
Storm megerősíti: Mauschen valószínűleg nem váltja le a VK4502B-t de egyelőre nincs végső döntés
A Mauschen cserére vonatkozó döntés "napokon belül" megszületik, Storm szerint "politikai" döntés.
Mammut semmi esetben sem lesz Mauschen helyettesítő a VK4502B cserénélCsak eldöntik nagy nehezen mi is lesz a Bélával.
Tanácsot szeretnék kérni a grafikai beállításokkal kapcsolatban. Állítgattam kicsit, mert néha nagyon leesik az fps, magas beállításokról mindent lehúztam közepesre és komoly fps növekedést nem igazán tapasztaltam. Nem régóta játszom fejlesztett grafikával, mert előtte gyenge volt a videokártyám és csak minimálon futott a játék gond nélkül. Mit érdemes lejjebb venni aminek jelentős hatása van az fps értékre?
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #96456 üzenetére
Úgy tudom ha kifejleszted az FV4202-őt akkor lehetőséged lesz valamilyen küldetéssel ingyen megszerezni mikor 8-as prém tank lesz. Nekem még kb. 70.000 xp van hátra, igaz van pár prém tanom de nem árt a változatosság.
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #96407 üzenetére
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #96407 üzenetére
Én a tízessel, nem is gondolkoztam rajta melyik tetszik jobban. Igaz lassabban tölt mint a kilences de az átütése nagyon jó, több mint a kilences gold lövedéké.
meunier: Nem hibáztál, aki ellenfél az lőhető akár aktív akár nem. Én reportolni is szoktam őket, hátha legközelebb az én csapatomba kerülnének.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Blue Eagle #96351 üzenetére
Célzásgyorsító helyett ahol lehet jobb a vertikális stabilizátor.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #96245 üzenetére
Arra azért kíváncsi leszek milyen lesz az FV4202-es küldetés. Nincs még róla infó melyik frissítésben lesz a csere?
-
Chris0321
addikt
válasz szállitó #95920 üzenetére
Típusra átképezni csak te tudod őket, én még nem próbáltam így legénységet de a logikus az lenne ha nem nőne az alap képzettségi szintjük ami azon a tankon amire ki vannak képezve már 100 % mert ha visszarakod őket az eredeti tankba nem lehet 140-150% alap képzettségük.
-
Chris0321
addikt
válasz jagada #95783 üzenetére
Ilyet nem csak az artysok szoktak csinálni. Volt olyan csatám amiben a top tankunk egy elég jó játékos első dolga volt vízbe fulladni mert nem akart a piros és narancssárga csapattársakkal játszani. Persze ment azonnal a report.
Más: Tanácsot szeretnék kérni a Centurion 7/1 legénységének 3 skilljéhez.
Parancsnok: 6. érzék, Javítás
Lövész: Javítás, Pillanatkép
Vezető: Javítás, Off-Road vezetés
Töltő: Javítás, Biztonságos elhelyezésÉn erre gondoltam: A parancsnoknak Felderítő, a lövésznek Fegyverkovács, a vezetőnek Sima Utazás, a töltőnek Helyzetfelismerés.
Átolvastam itt a régebbi hozzászólásokat a tankhoz és a wotinfo-n is megnéztem volna ha tesztelik így a 8-as és 10-es tankot olvastam el újra, de ott pl. az álcát ajánlják amit egy 9-es medre nem biztos, hogy tennék míg van olyan lehetőség ami jobb.
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #95404 üzenetére
Szerintem 8-a szintű tankon már nem árt ha van javítás.
-
Chris0321
addikt
A T-54-et sokan ajánlják mert jó med tank, nekem még nincs meg csak a T-44 ami még nem elit. Az IS ág nekem eléggé tetszett, bár az IS-7-et nem vettem még meg mert teszten kipróbáltam és nem igazán tetszett az ágyúja. Nem kell sehova sietned, próbálgasd a tanktípusokat neked melyik tetszik jobban.
-
Chris0321
addikt
A repesz páncél felesleges mert növeli a tömeged, az álcaháló maradjon. Azt nem fogod látni a tankon, de a jobb oldalt lenn az alsó sorban van egy ikon ami jelzi ha bekapcsolt. A megjelenítésnél álcafestékek között tudsz válogatni, ha van rá kereted kreditért vehetsz rá egy hetest vagy hónapost mert az is segít abban, hogy minél később vegyenek észre. Periszkóp távcsövet érdemes még felraknod, igaz az csak akkor működik ha állsz de akkor nagyobb pluszt ad. Egy 4-es könnyű tankra felesleges a nagy fogyóeszköz, elég rá a kézi is.
-
Chris0321
addikt
Az a lényeg, hogy te hamarabb lásd meg az ellenséget mint ők téged. Vigyél magaddal álcahálót és periszkóp távcsövet minimum és állj be egy olyan bokorba ahonnan láthatod az ellenséget. Lehetőleg olyan helyre állj ami nincs túl közel hozzájuk, ne menj túl előre de ha túl hátul maradsz sem jó mert más felderítheti őket mielőtt te meglátnád. Nem tudom hány százalékon áll a legénységed, de fontos lenne hozzá egy legalább 100%-os garnitúra. A felderítés azt jelenti, hogy meglátod az ellenfelet és az kirajzolódik előtted.
-
Chris0321
addikt
válasz ballington #95317 üzenetére
A KV-3 közelharcos tank főleg top tierben, ott nem számít annyira a pontosság. Mindig várd meg míg összeszűkül a célkereszt, a kapáslövéseket nagyon nem szereti. A 100 mm-est én is a heavy ágon fejlesztettem ki így mikor meg lett a fejlesztett torony a T-44-en már rakhattam is fel az ágyút. Sokat jelent az a + 31 mm átütés.
Tarill: Régen én is állítgattam az xvm-et de a sok változás miatt inkább áttértem az Aslain modpackra ahol a telepítőben pár kattintással be lehet állítani mit milyennek szeretnél látni. Mivel elég jól testre szabható és megjegyzi a beállításaidat én inkább ezt használom.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz ballington #95314 üzenetére
A 122-essel használtam végig, a KV-4-en is azzal húztam ki a 107 mm-est. Az Is-t is ezzel az ágyúval használtam amint meg lett. jobb ha megszokod, hogy az orosz ágon a kicsit pontatlanabb de nagyobb sebző ágyúk vannak. A 100 mm-est attól még ajánlott kifejleszteni mert ha medezni akarnál valamikor jól fog jönni, hogy nem kell kifejleszteni a T-44-en.
-
Chris0321
addikt
válasz ballington #94875 üzenetére
Normál tankból normál tankba csak büntetéssel, prém tankból normál tankba csak büntetéssel, normál tankból prém tankba büntetés nélkül rakható a legénység. Ez természetesen csak azonos típus esetén működik, pl. td-ből td-be.
-
Chris0321
addikt
válasz grizlisandor #94780 üzenetére
Ez mindig is így volt.
ballington: Én inkább az angolt választanám. Ha lecserélik az FV4202-őt lehet lesz valami lehetőség megszerezni mert 8-as prém tank lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
Mielőtt még valaki idegeskedni kezd, a fejlesztők még mindig dolgoznak az új fizikán és a Havokon.
-
Chris0321
addikt
Nekem is már régóta be volt kapcsolva a Stug light 15-ös küldetés és csak a frissítés után jött össze a 13 90-el nagyrészt saját sebzésből . Ha marad csak a spot akkor lehet év végén is még csak ott tartanék.
Djuree: Pár napja South Coast-on a 2-es bázisról indultunk, GwTigerrel voltam. Egy ellenséges Löwe beállt szépen G2-nél a tengerbe nekem valamennyire oldalt pár méterrel a szép nagy fedezék mellett. Persze, hogy belelőttem és full hp-ról kikaptam. Alig akartam hinni a szememnek, mert máskor az 500+-os sebzésnek is örülök már ha sikerül valamennyire is eltalálni az ellenfél 100 m-es környékét.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Mardel #94415 üzenetére
Nekem eddig csak annyi gondom volt az Aslainnal, hogy nem volt arty nézet de azt könnyen orvosoltam mert csináltam egy tiszta telepítést és kivettem az új arty nézetet és egy arty statisztika modot vagy mit. Most telepítem fel a legfrissebbet, remélem azzal sem lesz problémám.
-
Chris0321
addikt
Domination: Event Details-ről egy részletes leírás a WG oldalán. Néztem a wotinfót, még nem került ki rá magyarul. Szó van benne a legénységről is, milyet lehet a tankba használni és hova lesznek átképezve.
-
Chris0321
addikt
válasz virkir #94343 üzenetére
Ez is olyan lesz mint a múltkori, hogy megkapjuk a legénységet? Végigolvastam a cikket a google fordító segítségével de erre nem találtam utalást. Jól jönne egy jól képzett orosz med legénység.
mcwolf79: Én tegnap kétszer raktam újra a modokat, mert elsőre elfelejtettem kivenni az új arty nézetet és egy plusz arty infó panelt az Aslainból. Ezeket úgy sem használtam és így már működik az arty nézet.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Fejlesztői hírcsokor #141
Storm elismeri hogy a 9.8-as csata utáni képernyő "nincs kész" és javítják.
Vannak akiket zavar a dinamikus szakasz készítés automatikus kijelzése. Storm nem gondolja ezt problémának, de ha sokakat zavar akkor csinálnak majd vele valamit.
Storm szerint nem kell a tank alatti árnyékot kikapcsolhatóvá tenni, mivel ennek az árnyéknak nincs hatása az FPS-re.
Vannak akiknek nem tetszik hogy megváltozott a csata utáni képernyő (kifejezetten hogy eltűnt a pálya és a mód neve) Storm feljegyezte.
Nem nyúltak az árnyékokhoz a 9.8-ban.
A Type T-34 és Type 58 lánctalpainak eltérőek a színeik. Ezt javítják.
A HD M10 Wolverine kapott egy új motort (ezt nem jelentették be rendesen)
Storm a 9.8 bug panaszokra: "Hol voltatok amikor a 9.8 tesztje ment? Hogy hogy akkor minden rendbe volt?"
Storm megerősíti hogy a dinamikus szakaszok megtörhetik azt a szabályt hogy mind két oldalon azonos számú szakasznak kell lennie.
A jövőben a fejlesztők azt is nézik hogy a népszerű modok működjenek a patchekkel.
Változik T-62A amikor HD modellt kap? "Várd meg a tesztet, többet nem mondhatok."
A 9.8-ban a játék fájlok átalakítása a játék optimalizálás része, így gyorsabban töltenek a pályák.
Storm azt mondja az ilyen chat link smiley kijelzések szándékosak és nem lesznek javítva.
Javították a női legénység Elit alakulat képességét.
Sosem ígérték a 9.8-ra a kör alakú render távolságot. Majd jön, de később.
Storm azt mondja a pálya töltés közbeni kliens összeomlások 90%-át a modok okozzák.
Nincs új hír az Ultra-HD textúrákról.
A fejlesztők még mindig dolgoznak a "tankolásért" (sebzés felfogás) járó plusz XP-n.
Egyelőre nem tervezik a "köszönet nyilvánítás" funkciót.
Van egy bug ami miatt a dinamikus szakaszok ugyan olyan számozást kapnak minta rendes szakaszok. Ezt javítják.
Terveznek csatán belüli visszajelzést a missziókról.
Van egy bug ami miatt az arty célzókör ugrál. Storm tud róla.
A 9.8-ban ha megcsináltad a 15. egyéni küldetést, nem választhatsz másikat amíg nem fogadtad el a jutalmat. Ez szándékos.
Strom azt mondja a legjobb ha az alsó front páncélt lövöd a HD IS-3-on. A torony gyenge pont még ott van de kisebb.
Nem nerfelték az AMX 50 120 löveg mozgását.
A bannolot modokkal kapcsolatban Storm azt mondta hogy értelmetlen lenne induláskor ellenőrizni hogy van-e mert az ilyen rendszert napokon belül feltörik.
Storm megerősíti hogy ha csak nem Maximum beállításokat használtál akkor az SD kliensben ugyan olyan textúráid vannak mint voltak.
Storm megerősíti hogy ideiglenes lesz a Domination játékmód, illetve hogy az XVM kompatibilitás miatt késik.
A HD Type 59 és HD T-62A kb. ugyan olyan páncéllal fognak rendelkezni mint most. -
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
A felvillanó teljesítményeket ki lehet kapcsolni, a beállításokban ha jól emlékszem az első oldalon jobbra alul. A dinamikus szakaszra való meghívás kikapcsolására nem találtam sehol módot de lehet elég ha be van kapcsolva ,hogy csak ismerősödtől kaphass felkérést.
-
Chris0321
addikt
válasz #95904256 #93840 üzenetére
Igen, egyedül i lehet teljesíteni de szakaszban könnyebb. Hogy, hogy nem találtál szakasztársat, itt a fórumon is könnyen találhattál volna. Én is jeleztem anno, hogy ha valaki szakaszozni akar ha ráérek szívesen segítek.
Szepi1979: Én innen szoktam letölteni a telepítőt, mindig a legfrissebb van fenn. Elvileg holnap lesz fenn a friss a felírat szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Tanácsot szeretnék kérni. Eddig fejlesztett grafikával játszottam, erős közepes beállításokkal és most nem tudom melyik klienst töltsem le mert a kliens az SD alap grafikát ajánlja.
-
Chris0321
addikt
válasz Zolly444 #93570 üzenetére
Javítást akinek még nincs, főleg ha viszed tovább a legénységet és akkor feltétlenül rakj be biztonságos elhelyezést mert eddig a T-43, 44 elég ammorack sérülékeny nekem legalábbis.
Cseri0058: Ok. Nem gondolkoztál rajta, hogy kommentálod mit miért csinálsz, esetleg a tankról amit használsz mondasz pár fontos dolgot.(Mire kell vigyázni, milyen taktikát érdemes vele használni.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest