- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz Yofej75 #151100 üzenetére
Igen, annyi goldot kaptam amennyi a HUF különbség volt. Volt 2-3 napnyi levelezés kb. 5-6 levélváltás.
Sajnos nem a paypal árfolyam miatt ver át a WG, hanem Ők 286/Ft/EUR árfolyamon írják ki az árakat.
Kártyával centre annyit vesz le, Paypal esetén viszont a banki középárfolyamot. Innen adódik a különbség.
HA Paypal biztonsági árfolyamot használsz, akkor még nagyobb lesz a különbség. Akár 40 Ft is 1 EUR esetén.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #151060 üzenetére
Valami nem kerek én 4790K-val simán nyomtam igp-vel, full butítva 100 fps volt, egyedül a sniper nézetet érezte meg
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #150967 üzenetére
Vagy tier6 light T37 1000 dmg csúnya lila stat. Sok küldit azzal csináltam meg és közbe meg jól felnyomták a lightok a statomat Nekem 1800 WN8 volt egy kitűzött célom anno, most megvan így már annyira nem érdekel, ezt tartom. Unicum sose leszek ahhoz türelmetlen vagyok
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #150921 üzenetére
Rosszul állsz hozzá a kérdéshez. Kb. úgy gondolj rá, mintha az egy használt dolog lenne, amit vagy kidobsz vagy "eladod". Itt a beváltás az eladás (teljes értéken érhető, hogy nem veszik vissza, amikor már farmoltál vele X millió kreditet).
Megtetszik egy új prém járgány vagy épp egy másik nemzet másik tankosztályát húzod. Nem kell 10 000 goldot elkölteni, elég csak 6000-et, mert a nem használt "sz@rt" be tudod váltani. Akkor rossz? Szerintem nem! De ezt mindenki döntse el Maga
-
-
h1mpi
félisten
Jó ez a Sheridan troll. Nem volt olyan lövésem ami többet sebzett volna mint a sima AP gun... ezt azért átgondolhatná a WG
-
h1mpi
félisten
válasz kchryss #150661 üzenetére
Hiába tesz mondjuk egyik oldalra egy Super Conquerort a másikra egy E5-öt, az E5 elvérzik fél perc alatt, a másik meg vígan elvan. Én azt tartom igazságtalannak, hogy kihoznak ilyen op tankokat, a régiek meg semmit nem érnek... fejlessz, fejlessz, fejlessz
-
h1mpi
félisten
-
-
h1mpi
félisten
Érdemes megnézni skill4ltu "kis statját". Elég elszánt lehet az ember, aki ilyen részletes statot gyárt
Lehet ebből írta a diploma munkáját[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Megunod gyorsan a frontharcot. Jön a végeláthatatlan gold spam és garázs
Tegnap előre mentem a halál utcában a JgPZE100-al. 4 tank volt szembe, mind a négy belőtte a frontpáncélomat goldal. Ja mondom akkor ez mire jó? Semmire... ment is a süllyesztőbe. Most viszont van majdnem 15 millió kreditem, nincs is olyan 10-es tank amit meg akarnék venni. Talán megveszem a 10-es Német lightot jobb híján, de félek, hogy nem fog szórakoztatni. Várok egy teszt szervert inkább.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Rideghváry #150578 üzenetére
lejárt a bannod, kár...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Megint kaptam 1 nap prémet Engem nagyon szeret a rendszer
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #150524 üzenetére
1070-et most ne vegyél napokon belül esik az ára a Ti miatt. Ma jelentették be.
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #150522 üzenetére
Nem tudom, mert ez az első 1080-am WF-ról lebeszéltek, a G1 meg ezzel volt egy árban. Elvileg minőségibb komponensekből épül fel.
De halk, hűs és gyors. Ja meg szép RGB-s úgy vagyok ha Gigabyte, akkor mindig az extreme széria kell
[ Szerkesztve ]
-
-
-
h1mpi
félisten
Biztos emlékeztek, hogy dühöngtem a paypal miatti árfolyam ügyében. Hosszas levelezés és bizonygatás után kaptam 1000 gold kompenzációt. Végülis Ők nyertek, mert azt az 1000 goldot meg is vettem csak nem lenyelik, hanem visszakapom. Gondolom egy nap hány ember tojik rá és veri át a WG azt aki nem reklamál...
-
h1mpi
félisten
Elkezdtem pár napig kredit boostal farmolni és lett 10 millió kreditem sose volt még ennyi
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez vicces, hogy a Franken és a Stein fent vant tanks.gg-n mondom nézek egy weak spotot. Ez a mód arra jó, hogy bemelegedjen a csuklóm játék előtt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Thunderboltot megvette valaki? Mennyire lehet gold nélkül elleni vele?
-
h1mpi
félisten
A Sharidan annyira ammorack érzékeny, hogy szinte minden meccsen dupla vagy tripla ammoracket kapok...
-
h1mpi
félisten
XVM Nektek megy? Nekem hol volt hol nem volt, aztán most végleg meghalt...
-
h1mpi
félisten
A mai napomat úgy hívom +2 tier...
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #150312 üzenetére
én is max 10 kört mentem, kaptam pár ajándékot aztán elfelejtettem
-
h1mpi
félisten
válasz Razermazer #150066 üzenetére
Igen azt tűnt fel, hogy nem olyan bálnásan mozog, hanem mintha a talaj-ellenállásán sokat javítottak volna.
Az E100 3x pattant a tornyomról, már full ideg volt, hogy bontottam folyamatosan csak kicsapott az a tetves arty...Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Így ver át a WG... Nem elég Nekik a nagy haszon még trükköznek a kiírt árakkal is...
Kaptam a 20% kupont, mondom megveszem a 180 napos prémet. 13 559 Ft szerepel HUF-ban teli áron.
Ha ebből leveszem a 20%-ot, akkor 10 847 Ft-ért kellett volna kapnom. Erre 11 700 Ft-ot vett le a Pay Pal és megnéztem banki árfolyamon (közép) 310 Ft 1 EURO. Ezt 37,8 EUR-ért. Tehát ez így jól is néz ki mert 11 700/37,8-al az egyenlő 309,52 Ft-os árfolyammal. Csakhogy akkor miért nem 10 847 Ft-ot vett le mégsem?Itt a trükk. Ha a 37,8 EUR a 80%-a a 100%-nak, akkor a teli ára EUR-ban 47,3 EUR. Ha a 13 559 Ft-os hirdetett árat elosztom 47,3-al, akkor 286 Ft-ra jön ki egy EURO. Na itt vernek át keményen.... Egy nem létező HUF/EUR árfolyammal kalkulálják az árakat... Mocskos egy banda ez.... Ha valaki gondolja és tud angolul leadhatja ticketnek kíváncsi vagyok mit mondanak rá.
Persze így kijön a 37,8*~286= 10 847 Ft-os remélt összeg... kár hogy ennyiért nincs EURO a piacon...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
T71 CMD megvan valakinek? Keresek valami fun lightot a T37 után. Elég jónak tűnik.
-
h1mpi
félisten
válasz po1son #150018 üzenetére
Nehéz dió a Sheridan, de nem adom el. El kell felejteni, hogy egy light tank. Ha úgy játszol vele, mint az M48 Patonnal (buff előtt), akkor jó köröket lehet menni Vele. Jó mozgékony erre lehet laapozni és lehet csipkedni a 400-as alfával. Az ágyú nem rossz, közepesnél jobb. Álca értéke nulla, arra nem is szabad alapozni. Azért amikor 2 perc alatt 2K a dmg-em, akkor az nem rossz
Ja és a T49-en és ezen se használom a troll ágyút, nagyon hektikus. Főleg a Sheridan, tier10-ben 300-400-at sebez, annyit meg hoz a sima ágyú is és a reload a fele és pontosabb is sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz po1son #150013 üzenetére
Elkezdtem menni a T54 mod1-el pár napja. Brutális jó tank lett. Én 3db CDC-t is adnék érte, ha nem lenne már meg. Még tier10-ben sem esélytelen és nagyon jól keres. Szerintem most az egyik legjobb 8-as med.
Aki kicsit is tud játszani orosz medekkel annak nagyon jól fog pattintani és a közel 200-as pen se rossz. Már nem kell full gold-al menni, mint régen.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Egy fél órája elkezdte jelezni a wot, hogy elég lesz mára... a legdurvább, amikor a T44 beüt a pálya másik feléről az STRV 103-0-ban sima ap lőszerrel... sok ez a 2 millió kredit egy napra... megunta a wg
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Tetves arty. 10-es csata Chrysler K-val szopatom az E100-at erre kit lő kit? Hát engem persze.... a kurva anyját
-
h1mpi
félisten
Lett volna esélyem lehozni egy meccset 11-14-ről, de nem volt hp-m és nem mertem rámenni az utolsó kettő egylövésesre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest