- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Nem akartam spammolni bocs mester
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Na asszem én reggelre részeg leszek
Ennél kerekebb már nem is lehetett volna Most már végre hátra dőlhetek vagy is akarom mondani nyúlhatok a pohárért Egy darabig nézegetem aztán megy a kukába , majd ha jönnek a lightok valszeg újra előveszem.
(Úgy voltam vele ha sikerül a 13-90 re a 3mark akkor már az ltw-t sem hagyom 90%körül és azt is lemarkolom ennek kb annyi esélye volt mint a piros hó esés ugyanis továbbra is rühellem ezt a tankok a LE/T + gunja miatt ennél jobban már csak a RU-t gyülölöm.)
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Ha már 6,5k kombinált
De milyen jó hogy az LT 15 még nem értem el Bár azért most kaptam egy kis reménysugarat hátha jó map leosztást kapok 🤞 ( Back to 94,5 % -> 1db 6,5k kombinált vagy jobb és pezsgőt bontok )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128004 üzenetére
Gratulálok Biztosan lesz , 60-65% elérhető. Épp ma beszéltem pár haverommal akik sokkal jobban kenik vágják mint én és ők is hasonlóképpen számoltak be a napokban grilléről , grillével 49% wr volt recentben a max. Később mentünk pár kört 3grille party pár meccset lehoztunk gusztustalanul über dmgel de még így is full retardok voltak a csapatársaink és 1el több volt a lose mint kellett volna. WG balancol 94,8% 13-90es mark -> zsinórba 5x beb*szott full városi pályára ahol nem tudtam elérni a 6,5k kombináltat így visszaestem 92,5%-ra Már csak mosolygok kevesebb mint 8k xp az amx 30-hoz ha addig meglesz öröm bódógság ha nem akkor úgy is vissza kell vennem amikor érkeznek a lightok majd akkor
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #127877 üzenetére
Én nem vágom mi a f*sz van de csak is a grillével . . . maga a tank szuper imádom de ezek a csapatok , karácsony előtti időszakban 1napon volt recentben 48% WR -em azóta a szokásos 60-65% az egyszer biztos hogy hanyagolom egy ideig mert más tankokkal többé kevésbé tartom a szintet. Meg egyébként is én csak is kizárólag a küldetések miatt szereztem TD-t mert totál hidegen hagy ez a játék stílus.
Más : T55A szuper 9es med , az első megtartós járgányom a kampányból.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick3D
senior tag
Az új kampányról hol volt szó ? Tudna valaki egy cikket vagy interjút linkelni ?
Köszi
-
Rick3D
senior tag
Lusta vagyok keresgélni A T55A teljes értékű prémium járgány ?
-
Rick3D
senior tag
válasz kokuszdio01 #127759 üzenetére
50 120 nem egy nagy durranás én utáltam de az 50b kárpótol majd mindenért Első tier 10-es tankom volt , nagyon OP
-
Rick3D
senior tag
-
Rick3D
senior tag
Kérem szépen új év alkalmából ennyit a grilléről !
Szerintem a kép magáért beszél annak ellenére hogy ebben 3 yolo köröm is volt 4k alatti sebzéssel a többi 3db 5800körüli Majd a plecsnit később most pedig IDE AZT A PRÉMIUM JÁRGÁNY NomnomnomnomVoltak páran akik érdeklődtek felőle nos azt kell hogy mondjam OP ! Tű éles pontossággal lövöldözök mindenfelé , 450méterről egy hulldown t30nak aki majdnem kihasználta a max gundepjét el lőttem a kupolája / torony felső lemezét kb 3 - 4 pixel volt ahova céloztam, lehet mondani hogy rng meg mákom ami 50%ban igaz is viszont itt van pár nyers adat összehasonlítás képen :
Elit alakulat+csoki , felszerelés : Camo,Töltésgyorsító,Coated Optics.
Én végignéztem és csak is kizárólag az új svéd TD ág közelíti meg ezt a szórási pontosságot ami 0,29 bár lehet siege módban még lejön belőle pár érték annak nem tudtam jobban utánajárni. A lényeg amíg Tier9 ben a WTF sz*rdarab 4-el 0,33 pontossággal lődőzted az 560as alfát vagy 0,38al a 750 et ezt grillével 0.24 el teszed , egyéb kérdés ? Nem bántam meg hogy rááldoztam 260k free expt egyszerűen . . . imádni való
Pár tapasztalat / észrevétel : 50 km/h sebességgel szépen tartja 60ig sima talajon azért kell egy kis idő míg felgyorsul de kérem , ez a mobilitás több mint elég. Hátrafelé 20km/h val megyek ami nem mondanám hogy rossz de annyira jó sem. Trükk : a sok suta enemy sokszor arra számított hogy a böszméje (én) majd tolatok elindultam előre és miss 5lövés , még számolni is volt időm röhögés közbe
Camo : FULL camo skill + álcaháló + festés olyan bitang camót ad hogy a pofám leszakadt , pontos méter értékeket nem jegyeztem fel de eddig csak közvetlen közelről kaptam spotot ami 100 méter alatt vagy körül van.
Célzási sebessége eszméletlen az agyam megállt tőle de ! 0.26/0.30.40 a szórása mozgás és torony fordítás közben szóval megéri alapjáraton a jó irányba nézni nem túl előnyös neki sőt én még fordulással is rá szoktam segíteni hogy ha pl : jobbról balra van a célpont igaz 0.40 es lesz de még mindig jobban jövök ki mint ha megvárnám míg maga a tornyom arra fordul.
3. - 4. skillnek fegyverkovács kötelező ! A gunomat képesek voltak 3x is ellőni egy meccs alatt bár nem nagyon osztott szorzott neki
Miért hypolom ennyire ezt a TD-t ? Mert pontosan az van meg benne ami egy sniper tankot über sniperré tesz. A szórása , az összes eddigi papír td-t longrange snipingban a szórás ami hazavágta. A szórás az ami szerintem az egyik legfontosabb sniperkedésnél. Ebbe a tankba minden megvan amit vártam tőle amit olvastam / láttam , abszolút kedvenc.
Remélem más is hasonlóképpen szereti mint én[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
B.U.É.K. Parancsnokok !
-
Rick3D
senior tag
válasz rlazol #127657 üzenetére
Teljes mértékig tisztában vagyok vele hogy mire megy ki a játék. Így vagy úgy pénz beáldozás / idő beáldozás a wargaming részére +1 Ettől függetlenül azt a pár ezer csatát amíg kihúzom a hőn áhított tankjaimat lehetne sokkal komfortosabban/barátibban is. Másrészt szó sincs hogy nem érteném miről is szól ez az egész ,pontosan tudom de ettől függetlenül nem igazán tetszik ahogy ezelőtt 2évvel sem tetszett és most először írtam ezzel kapcsolatba a fórumra de még ezt sem tettem volna meg csak láttam többen panaszkodnak gondoltam akkor 1x én is leírhatom bár talán kissé kevésbé sírós formában. Csupán csak annyi hogy együtt érzek a panaszkódokkal. Nagyon durván megizzasztottak a stockos meccsek Centurionnal még E50 el is(bár ezzel kevésbé) , csak azért sem húztam ki free expből. Kíváncsi voltam hogy bírom-e és hogy így mit tudok alakítani kis szop* roller challenge ha az rng + a saját csapatom nem volna elég Annak ellenére hogy 540k free exp-t váltottam át smucig voltam és sajnáltam ilyen szutymókra elkölteni bár így visszagondolva csak magamat szívattam és megérte volna.
Azért te is örülnél egy barátibb mmnek legalább stockosan , ahogy írtam ?
-
Rick3D
senior tag
válasz mcwolf79 #127616 üzenetére
T29 et én is adom ! Bitang tank T7ben az egyik kedvencem volt , jobban tetszett mint a t32 Legmagasabb avg exp nehéz tankjaim egyike
A síráshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni ami a +2tier mm besorolásra vonatkozik attól eltekintve teljesen rendben van a panaszkodás még úgy is hogy mindenki tud róla és régebben rosszabb volt a helyzet(ami nem túl vigasztaló sőt ... legalábbis számomra ). Tegnap előtt húztam a Centurion MK I.-et és baromira izgalmas volt T10ben 130-140es pen +csodás alfa Természetesen még így is összejött 1-1,8k sebzés mert elmentem supportolni ahol volt átütésem DE ! mocskosul demoralizáló tud lenni az hogy full stockosan be*asz T10be arról nem is beszélve hogy mekkora hátránnyal indulok egy T8-as mednek az átlag 2,2-2,5k dmg eléréséhez. Szerintem nyugodtan kaphatnának a 8as tankok +1 mm besorolást ami max 9 be dobja be őket (Legalább míg az a szerencsétlen fajankó STOCKOS édes istenem . . . ezt a logikát a wg részéről. ) és a játékosbázist tekintve helyén is volna a dolog de ez csak az én személyes véleményem lehet kövezni miatta
(Folytathatnám a listát hány tank lehetne sokak számára sokkal játszhatóbb már ha csak stockosan engedék a könnyített mm-et , többek között én is örülnék neki - kevesebb gondolkodás - kevesebb szívás lenne )[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #127570 üzenetére
A legpontosabb ágyúja van a játékban már ha jól emlékszem. Sokkal jobb ágyúsülyedésről nem tudok de sokkal gyorsabb és ez ami az ágyúja mellett számít Már csak a kredit kell ami legkésőbb holnapra meglesz és tudok pontosabbat is írni róla Viszont ajánlom figyelmedbe hogy nerfet fog kapni a közeljövőben szóval úgy igyekezz a kihúzásával
Én eladtam a francba wtf pz IV. rászántam egy kis free expt , hopp grille
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Jadro #127419 üzenetére
Dehogyis hülyéztelek le ... A hülye biztost arra írtam hogy pattognak róla , lehet menni vele mint a bömbikék nem kell sok mindentől tartanod főleg nem longrangen. Én szimplán ingame goldból vettem meg. Kötelező darab a patton bár az én tetszésemet annyira nem nyerte el mint az E50M,AX,BC.
-
Rick3D
senior tag
válasz Jadro #127398 üzenetére
Vedd meg , hülye biztos tank Nekem már szükségem volt egy ilyen " Troll " tankra , az esetek többségében papír tankokkal játszom viszont most kifejezetten élvezem hogy én lehetek a bömbike aki nyomja a gázt és lövöldöz Azon már meg sem lepődők hogy jó pár med szimplán menekül előlem de amikor beállok heavyk elé és látom hogy tolat pedig lazán átüthetne Scorpion G nek mutogattam a frontomat ahogy 50 B vel szoktam peakelni régebben az idiótája csak rá lőtt Rosszul semmiképpen nem jársz vele én azt javaslom míg akciósan lehet goldért megvenni csapj le rá
(#127396) bodry123 : Kérlek szépen olvasd vissza mit írtam legelőször és meglátod totál indokolatlan amit reagálsz én már nem vagyok hajlandó ismételni magam.
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #127393 üzenetére
Ismerős ez a szintű retardáltság Nagyon sok csata szituációból próbáltam tapasztalatot gyűjteni ezért is tudom az esetek többségében hogy mikor hol merre kéne menni no de ezek a full retardok még a mai napig nem jöttem rá mit kéne alkalmaznom , ha velük azonosan kempelek akkor nem lesz se spot nekik és nekem még dmg se . . . akárhogy döntesz lose a kérdés mennyire - legutóbb megfogtam magam már a helyezkedésből láttam hogy full retardokat kaptam de megpróbáltam egy oldalt megtartani 2,3k dmg összejött nem nagy durranás de legalább sebzésem legyen és általában ez működni is szokott természetesen mivel garantált a halál betöltöm a prémiumot ha szükséges jóval hamarabb mint egyébként ugyanis az óra ott ketyeg a fejem fölött mikor fognak rám rusholni. Az ilyen csapatokat megtisztelem a garázsban egy tiltással kb 30másodpercet vesz igénybe és jobb érzés nem mintha bármi jelentősége lenne
Amikor átütök valaki SP -vel hallom a csilingelést $,,$ Nagyon pozitívan csalódtam benne 2millát hipp hopp összeszedtem. 2,5k avg sebzésről vissza estem de ettől eltekintve nagyon impozáns kezdés, álmomban sem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog.T49 :
A képen látod mi az átlag de azért annyit hozzátennék hogy amit ki kell tűznöd magad elé célként a Minimum : 2k dmg és 2,5k-3k spot minden meccsen. Mint látható átlagban nem sikerült ... ugyanis ez a marking system szerintem hulladék. Kell hozzá skill való igaz de azért annyit hozzátennék ha normális mapokat kaptam volna zsinórba legalább fél hülye csapatársakkal kb 90csatánál meglett volna . . . ez már csak ilyen(#127394) Antonius1978 : Nem igazán szeretném folytatni mert badarság az egész de én egy szóval nem mondtam hogy NEM LEHET belőni az is4 tornyát az más kérdés hogy ki ül az IS-4ben egy retard vagy egy skilles játékos. Én ezt írtam pontosan : A tornyom tetejét még soha de soha nem overmachelték talán mert nem vagyok potato ? és részemről ez tényleg ennyi. Már sokadjára kell leírnom ugyan azt helytelen szövegértelmezés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #127389 üzenetére
Tudom sajnos ... már rég lenne halál csillagom de nem vagyok hajlandó azt az ágat jelenleg végigszenvedni. Annak jó aki már régen letudta , összehasonlíthatatlan a különbség a 2-3 évvel ezelőtti meccsekhez képest.Free exp ára pedig húzós ha már csak a tortoisig nézem. Én halasztottam Jövő héten porondon a grille amit láttam eddig belőle nagyon impozáns és úgy is csak addig kell míg kiküldizem az objectet. TD nem az én világom Annál inkább rákapcsolok a tempóra mert terítéken a nerf.
SP-vel nagyon megvagyok elégedve Trolololo Megkapta a Light legénységemet + rádióst áthoztam a T34től kissé hiányolom a javítást , még pár száz csata és az is lesz.
Remélem valami nagyon barátit alkotnak a prém járgányok cseréjét illetően , volna egy pár amit szívesen kukáznék. Gondolom senki nem tud pontosabbat
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Laurh #127385 üzenetére
Dehogyis cw-n wgl-en mit látsz ? 113akat Nyúzzad jó kis tank bár randomra nem biztos.
Csak úgy süvít a hajam a sebességtől kár hogy nem nyertük meg . . .
-
Rick3D
senior tag
Csak túl kell esned rajta nem egy gyöngyszem , gyulladással hogy állsz ?
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #127329 üzenetére
Hallatom róla igen , T34ben már egy 5skilles legénység habzó szájjal várja az E5 öt Ki van fejlesztve a biztonságos elhelyezés vagy mifene magyarul
(#127330) bodry123 : Szándékosan nem papiról olvasott adatokkal akartam untatni a kérdezőt hanem a jelenlegi gyakorlati tapasztalataim alapján adtam neki egy kis útbaigazítást. Pontosan ezért nem értem hogy mit ferdíthetek félre illetve egy "szubjektív" véleményen , az gondolsz róla amit akarsz és azt hiszel el belőle amit akarsz illetve egyet nem értés is 100%osan oké részemről, kivétel ez alól ha ferdítéssel gyanúsítanak aminek ergo semmi értelme Megint csak egy olyan dolog hogy még soha nem figyeltem fel rá : " ejj ez az is7 fene a pofáját már hulldownba van XD " lol Örülök neki hogy te beütöd az IS-4 tornyát eddig még facehugban sem tudott mit kezdeni velem az E-100 , mausnak meg az oldalába mentem és nem volt gundepje rám Trolo?lolo?
Szerintem maradjunk annyiba hogy neked így jöttek össze a meccsek nekem pedig úgy Ez olyan mint az rhm széria ágyú Másik példa haverom obj 140el 800 csata körül járt és folyamat mondta ne ezt ne folyamat ammorack,gyullad stb... csak azért is megvettem és 200 csatánál az orra alá dörgöltem nekem nem semmi ilyen bajom nincs vele és aztán ... 220csata körül elkezdett folyamat gyulladni ammoracket kapni[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz DaveHutt #127326 üzenetére
Természetesen beüti ha valaki segg ül benne és egyáltalán nem dönti be a frontlemezét ha már itt tartunk nagyon troll a kémlelő nyílása és általában oda szoktak célozni ha az alsó lemezemet nem látják , nem egészen értem a logikát benne miért lenne javamra valótlan állítani azzal hogy engem még egyetlen darab T10 TD sem ütött be szemből , lehet lefizettek Mintha azt írtam volna hogy az alja beüthető ugyan úgy mint bármelyik heavynek vagy nono ? A tornyom tetejét még soha de soha nem overmachelték talán mert nem vagyok potato ? Az IS-6omnak se képesek belőni a tornyát még ha célozzák akkor sem mert jól mozgok . . .
Itt jön a lényeg szemből hangsúlyozom teljesen szemből talált egy a T-30 és Jpge100 is egyaránt természetesen heatel, egymást követő meccsekben.
Gyakorlati tapasztalatokat írtam le és nem egészen értem miért is lenne értelme ahogy te írtad " erős csúsztatások" állítanom amikor a kérdező a gyakorlati tapasztalatukra volt kíváncsi azt persze már csak feltételezem hogy randomra kérdezte. Mint ha azt is írtam volna hogy az IS-4 sokkal lassabb . . . Zsebre rakhatod a mobilitását ha sz*rt sem ér a páncélja. Mint említettem ezek saját tapasztalatok random meccsekben sem több sem kevesebb , vitát pedig azért nem fogok erről nyitni mert semmi értelme. Azt írtam le amit én gyakorlatban tapasztaltam amit pedig csak a gyakorlati tapasztalat tud megváltoztatni tanks.gg sem egy szimpla iromány nem Peace(Másfelől csak örülök amikor IS-7eket látok ellenfélként hullanak mint a legyek )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz ollie #127322 üzenetére
Volt hogy rám is töltötték de rendszerességgel nem találkoztam vele, mivel nem tudtak beütni a heavyk bőven elbírtam az a -1k sebződést amit ilyen alkalmakkor kapok 2-3 lövésből. E5 szeretném már megszerezni az az igazi OP heavy randomra
(#127323) : Pontosan , legalábbis randomra ótvar ha összehasonlítom a többi X heavyvel.
Kérdés : Még maradt némi pénzem és azon gondolkoztam elkezdem megvásárolni a kis 1eurós boxokat. X karácsony fám van egyedül ami a gold érdekelne. Szerintetek megéri vásárolgatni belőle ? Nézegettem 30. után milyen csomagok lesznek elérhetőek esetleg azt megvárni ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Dr.Én #127318 üzenetére
Nem túl sok jóra sajnos. Az elmúlt 1hónap tapasztalatai : A tornyomat szemből 100m távolságból beverte egy T-30.jpgE100 330+ heatel már beüthető . . . Nem hogy az arcom de a pofám leszakadt döbbenetembe. Ha nem velem történik el sem hiszem másnak . . . képek Az ágyú egy pontatlan szar , kifejezetten utálom. A hullod is egy kalap sz*r , no de miért ? Szemből akár melyik X tank beüt minden gond nélkül kivétel facehug. A sidescrape még csak csak jó volna viszont az értelmesebb játékosok tudják hogy ha betöltik a 300+ goldot mielőtt kiérnél belövik a frontodnak akármelyik szélét ha pedig overmacheled a lánctalp között még könnyebben átlőnek. All in all retardált enemy ellen OP de már ott sem véd meg a goldtól ha egy kicsit is használja a fejét bömbike, tapasztalt játékosok ellen kifejezetten szar. Én nem tudom randomra jó szívvel ajánlani. Az utolsó 2 csata amikor átlőtték a tornyomat szemből azok voltak az utolsóak
Megvan az IS-4 és igaz hogy randomra ő sem az igazi viszont mérföldekkel jobb az IS-7nél, JPGE100 HEATEL lövöldözött rám egész meccs alatt a tornyom és az oldalam bírta a strapát mellé csapodott egy E100 és E4 is akik ömlesztették rám a goldot hatástalanul 7k + pattanó . . . amit egy is7ben nem tudtam volna megcsinálni pedig nagyon jó játékosok voltak. Lassabb az IS-4 sokkal mint egy IS-7 viszont cserébe kapsz egy tökéletesen használható páncélt és egy b*szó ágyút. IS-4 alsó lemezét ugyan úgy belövik mint bármi másnak DE ! a frontodra látnak csak rá bátran kiállhatsz akár mi elé esélytelen hogy beverjen. A sidescraperől nem is beszélve már HE-t töltött rám jó pár alkalommal az E100 meg jpge100 Amolyan orosz mausként tekintek rá. Nála a magas DPM nem hátrány hanem előny ugyanis van páncélzatod amit ha ésszel használsz nem ütnek be ... A múlt héten 4-5 alkalommal jött a MAUS oszt gondolta pff is4. Nem kevesebb mint 1,5-2percel később rám Rusholt-Ragelve ugyanis 700körüli hpja maradt és nem tudott beütni ezt szorozd meg 4-5 alkalommal. Eddig csak az E5 jelentett kihívást ellenfélnek. Maximálisan ajánlom ha mindenképp orosz heavybe gondolkodsz
-
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127271 üzenetére
Jól kiszámoltad , szeretem ha valaki előre precízen megtervez dolgokat , még inkább ha működik is Neked is sok sikert bár ezt már csak alá kéne írnia a WG Jesusnek és már meg is lenne mindened Most épp 13-90el bajlódok az amx30-ért a bcAP már megvan , szeretnék minél hamarabb túlesni ezen.
Kérdés : Ha Elit státuszba kerül a tankom utána is szerzek rá xpt abban az esetben ha a jövőben hozzácsapnak az ághoz egy következő tankot ,megtudom belőle venni ? Tehát tudok előre farmolni xp-t ?
Az új lightok miatt kérdezem főleg , mert semmiből nem áll még 200k xpt hozzávágnom , kivétel a 1390 blee[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127261 üzenetére
Mivel már eladtam és hasonlóan érzek iránta mint az artyk iránt így marad a grille amire jövő héten szert teszek Természetesen full felszerelésem volt - töltésgyorsító - fejlesztett célzórendszer/BINO - álcaháló , full camo-6th sense-elite alakulat. Ami igaz az igaz . . . sem az rhm sem ez a szutyok nem jött be Még nerf előtt leakarom tudni vele a küldetéseket Biztos vagyok benne hogy LE/T + gun dispersion nerfet fog kapni.
(#127265) Atti777 : WP
(#127262) Khaosz55 : Már az Emilkénél mutatkozott ez a folyamatos félrehordás de betudtam annak hogy béna vagyok node most ... pff Azóta sem találkoztam ilyen ággal.Egyébként én szerettem az Emilt sokszor megszívattam a gundepjével az enemyt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz BÁ Nutrition #127260 üzenetére
Egy helyben álltam az esetek többségében , ezzel a tankal más nem is igazán tudsz csinálni ugyanis retek lassú . . . mivel papír td többnyire így is kell vele a snapot nem ez a tanktípus. Teljesen m1 volt neki full rászűkülve is félre hordott 280 -450m volt az átlag távolság ahonnan lődöztem
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127257 üzenetére
E-25 a csótány tudod 3k+ dpm über camo , 39-21 elosztás eddig elég volt sőt . . . a probléma a lőszer hiány 60 cap.
Az E-75 T9 heavy.
Tegnap megvettem a Wtpz4-et az ( rhm után következik ) már az rhm is gyötrelem volt , ez alól a wtpz4 sem kivétel talán egy fokkal jobb nála de semmi több. 5992,5898,5923 dmg-es köröket mentem vele 6k egyiknél sem sikerült igaz még a " kis " (490alfa) ágyú volt fent nem pedig a "nagy" 560 alfával. Eladtam a bánatba , kiszedtem 50k körüli expt+lánctalp+motor tovább nem bírtam. Felálltam már amikor volt alkalmam a legjobb sniper poziciókba és volt is target DMG is lett volna ha ! az ágyú hajlandó oda lőni ahova én célzok ugyanis a zérózás tökéletes volt . . . nézegettem a statisztikáit hogy mi a f*sz van és így elit alakulattal +ellátmánnyal 0.34 dispersion értéke volt fogalmam nincs hogyan mehetett ennyiszer félre. Grillében reménykedek aminek a legpontosabb az ágyúja +sebesség. Ha legalább a lövéseim 60% betalált volna a 44 csata alatt egy szavam nem lenne ... Mellesleg 36,36%os winrate 44 csatára khm
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Remus389 #127255 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert én eddig mindent az E25el oldottam meg de ez a 6k dmg nem akar össze jönni . . . más tdm nincs - Grille van kiszemelve csak ugye még nincs bónusz szorzó free exp váltás . . . Már baromira teli van vele a t*köm ez az egy küldi van hátra és pöröghetne az obj. Még csak javítgatni sem tudok mert már mind plecsnis , na jó artázhatnék a stugtól kezdve de kiráz a hideg már a gondolatától is pfúj de rühellem azt a játék stílust
Egész idáig úgy voltam vele hogy jön aminek jönnie kell, nem igazán érdekeltek a küldetések de amikor már így a végén járok . . . az obj. pedig nem olyan sokkal nehezebb mint a t55a az egyedüli amitől tartok a HT-15 (az objectnél)[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Kezdő koromban vettem egy SU-100Y -t amit nem sokra rá el is adtam. A kérdésem az volna hogyan működik egy már eladott prémium tank visszaigénylése ? Lehet rosszul emlékszem és nincs is ilyen a segítségeteket kérem ez ügyben.
(#127202) Emu Troll med, attól hogy heavy én soha nem mentem vele heavy oldalra ugyanis a páncélja semmit nem ér , mondjuk seggscrapelés az ment de csak ha muszáj volt. Elmész med vonalra és pofán versz mindenkit az átütéseddel a relative nagy alfáddal és a HP Pooloddal Snipeolgatsz esetleg közepes távolságról. Ha mindenképp a "Heavy" side ra akarsz menni akkor csak annyit tudok tanácsolni hogy full support , megvárod míg az ellenfél heavy-k ellövik magukat gyorsan kimész lősz visszajössz.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #127138 üzenetére
válasz 12-19 :
Pár oldalt vissza kellett keresnem . . . eltartott egy kis ideig
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #127124 üzenetére
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre
-
Rick3D
senior tag
gold-free exp váltáson lesz szerintetek szorzó ? Egész végig azt vártam hogy bedobják de továbbra is semmi és hír sincs . . .
-
Rick3D
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
Sikeres csatákat kívánok minden parancsnoknak -
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #126883 üzenetére
Medfüggő ahogy írtad de a vertikális stabilizátor szinte mindig állandó nagyon fontos a snapshotok miatt node pontosan melyik medre kérdezed ? -tudok ajánlani játékstílushoz megfelelő setupot illetve ha nem vagy kíváncsi rám hanem inkább a tömény statisztikát szereted akkor itt van ez az oldal még kezdő koromban használtam sokat. Jobb oldalt Search : ide beírod a tank nevét - Equipment(s) és ott látni fogod mit használnak a sima és unicum játékosok %ban -> soha nem lőttem mellé vele régebben , most meg már szerencsére nem kell de végül szinte mindig ugyan azokat rakom fel amiket az unicumok volt már hogy kíváncsiságból megnéztem aztán arra a döntésre jutottam hogy jól választottak
Kicsit advancebb megoldás amit a napokban szoktam használni ha új tankhoz érkezek ezt megnyitod kiválasztod a tankot jobb klikk új lapon megnyitás - az összes rejtett adat is ott van és automatikusan azt pakolsz rá amit akarsz közben látod az értékek változását - itt már érdemes tudni hogy a 0,12 és 0,22 dispersion értékek között gyakorlatban mi a különbség de ha ezt megtanulod akkor kezdésképpen tuti jól jársz amit összeraksz magadnak build. 30-50meccs után ha rosszul lőtted volna be mi is kell akkor lecseréled ez mindenMÁS : Lehet hogy rosszúl látom a linken de itt nincs feltüntetve hogy G-free exp váltás kapna nagyobb szorzót csak a legénységi exp lesz bonusz , vak volnék ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Ohh vidanet eddig csak rosszat hallottam róla. Nem vagyok szakértő de nekem ismerősöm azt papolta hogy nincs lefedettsége és így ami külföldi szerver bizonyos helyeken bizonyos játékokban laggol, ennél pontosabbat nem tudok de ebből lehet arra következtetni hogy ahol az EU2 szervergépe el van helyezve neked oda a vidanetnél nincs " lefedettséged" így az más online játékban is laggolni ha oda van elhelyezve a szervergép de ezt nem mondom biztosra csak következtetés . . .
-
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #126751 üzenetére
Grat a Pool's medálhoz Radleyből már túl sok van jól mutatna nálam is egy darab de amikor lehetőségem van rá mindig 9nél elfogynak az ellenfelek vagy lehúzzák az uccsó killt az orrom elöl De nem baj a Pascucci medálból van 30db amit továbbra is bőszen gyűjtögetek ha van rá lehetőség , na majd amikor bejönnek a 10es lightok nomnomnom
jano_77 Még nem próbáltam de nem tűnik túl bonyolultnak ha gondolod megnézhetjük , engem érdekelne az a pozició mert lehet randomban használni és solo képes + tudok mutatni még egy mászós helyet ami nagyon odaver akár random csatába is Mi az ingame neved ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz BÁ Nutrition #126808 üzenetére
A jagtiger88-at nem javaslom méghozzá a sebessége miatt , komolyan über lassú . . . sehova nem érsz oda időben és egy gyorsabb heavy is lazán flankel onnantól pedig szevasz van a motort rendszeresen kilövik amikor szemből eltalálják az alsó lemezedet , oldalról pedig a töltő és ammorack a gyakori. A jelenlegi metába sajnos nem illeszkedik úgy mint rég
Attól ne félj hogy a WG csak úgy bezárná a wot-ot . . . a vitához nem csatlakozom viszont azt a két szép szememmel látom nap mint nap hogy akár az 1 vagy 2 évvel ezelőtti avg online játékosokhoz képest +10k val többen vagyunk még akkor is ha tavaly karácsonyi dömpinget nézem. Arról nem is beszélve hogy a WG több lábbon áll , előbb lőnének le minden más játékukban a szervereket mintsem a wotot veszni hagyják.Majd esetleg akkor kell elkezdeni aggódni ha nem lesz szükség 2db EU szerverre -
Rick3D
senior tag
válasz BÁ Nutrition #126806 üzenetére
Pontosan Láttam én is bár magát a hírt előbb olvastam de aminek én nagyon örülök még ha nem is +/- szűkítés de legalább valamilyen formában balancoltabb lesz az mm. Tiger buffnak nem tudom hogy örüljek -e én szándékosan a phanterből húztam ki a tiger 2őt is hogy ne kelljen vele szenvednem. Nem hagyhatom ki a prémium járművek cseréjét sem . . . fingom nincs hogy lesz megoldva de ha a T-34et lecserélhetem akkor már össze teszem a két kezemet
Ami még birizgálja az agyamat hogy mit és mennyire nerfelnek a grillén . . . kissé pánikolok ugyanis az az egyetlen TD ág amit valamire méltatok meg még a halálcsillag de ahhoz nem volt lelki erőm. Most már ott tartok hogy a pz4et lehet átugrom és instant veszem a grillét igaz borsos free exp ára van
Ugyanis T55a tól visszamenőleg kitüntetéssel minden küldetést megcsináltam (kivétel arty) már csak a TD 15 és (jöhet az OBJ. széria) de azt E-25el nem tudom megcsinálni ugyanis 60ammo cap. van asszem tovább nem kell ragoznom Baromi fontos lenne ha tudnék egy dátumot mennyire iparkodjak és verjem el a free exp-m felét csak ezért -
Rick3D
senior tag
Srácok nektek betölti QuickyBaby weboldalát vagy esetleg a replayosat ?
Már régebben is próbáltam de soha nem ment ... próbáltam 3féle böngészőben de semmi , mobilon(4g-n és wifin) is de továbbra is semmi. Mintha le lenne tiltva mert másnak meg megy. Neten rákerestem és pár szlovák játékosnak sem töltötte be sehogy a válasz annyi volt tömören shit happens bro
Nem nagy érvágás de azért kíváncsi vagyok , nektek működik ? -
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #126747 üzenetére
A comet egy eszméletlenül erős T7 med , én imádtam észre se vettem amíg gyűjtöttem az exp-t annyira bele szerettem . . . Vertikális stabilizátor , 12 fokos gundep, brutális rof <3 Bár csak lenne egy prém comet látástól vakulásig azt csapatnám. Azért azt mindenképp megjegyezném hogy QB áradozik a cometről nem véletlenül DE ! ahhoz hogy tényleg apríts vele minden tulajdonságát ki kell használnod a 12fokos gundepet a vertikális stabilizátort is ! ha nem használod ki ezeket akkor szart sem ér , cromwell után nagyon furcsa lesz hogy alig van dispersion mozgás közben illetve a 12 fokos gundep. A legkönnyebb 3rd markolos tankom ezidáig. avg 2k+ dmgt ha összeszedsz már jó vagy
(#126748) LML Együttérzek retards everywhere ... everytime.
-
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #126703 üzenetére
Idióta . . . Nagyon kevés az a tank amihez csak a sebzéssel szeded össze a 3markot . . az ilyennel ne is foglalkozz. ( Az összes nagy klánba EU szinten nem véletlenül kérnek T X tankokra 3rd markokat pontosan ezzel vannak szűrve a statpadderek meg a nyomik. Régebben AVG 3k dmg +2k spot volt megadva ezt mára már egyszerűsítették.)
Ha már offensiváról van szó tudnék mesélni
Csak pár szösszenet a mai és a tegnapi napból :
1. T49el nyüstöltem és elmentem besegíteni a heavyknek ugyanis vesztésre álltak nekem pedig már megvolt a dmg+spott a másik oldal nyerésre is állt . . . is7re ráugrottam egy magasabb pozícióból és a motor részét eltaláltam 9xx dmg +gyújtás. Mentem volna vissza és az E100 meg a haverja szándékosan közre fogtak és kitoltak az E4 és jpge100 elé.
2. FCM50t mentem spottolni meg lőni egy nagyon agresszív pozícióból aminek révén hoztuk is azt az oldalt mire jön a BÖMBIKE Leoval (csapattársam) és elkezdi lőni a seggemet mert én kék vagyok és a *urva *nyámat hogy megmertem lőni előző meccsek valamelyikébe a csapattársamat és ezt egy magyar csávó csinálta 2x gyújtott ki közbe nyomta a rizsát chatbe . . .
3. Elmentem középre spottolni , már gyűlt a spott dmg 4k nál járt mire jött a BÖMBIKE IS-3ban és beállt mögém ezt csak akkor realizáltam mikor számításaim szerint az utolsó tank is átért és leadtam 1lövést . . . vissza kitolt felspottolva a fél csapat elé akik pont rám láttak de ha nem tol ki akkor megúszom Hangsúlyozom egy spotter helyre jött heavyvel . . . édes istenem
All in all rendszerességgel ezeket kapom meg ingame illetve sokan még meccs után chatben is rám szoktak írni : Hacker,nice aimbot,get cancer,fuck yourself cheater . . . és még sorolhatnám sok variációja van hogy tudnak karácsony előtt az irigy béna emberek elküldeni melegebb égtájakra. Arról már inkább nem is beszélek hogy a statom miatt elég sokszor előfordul hogy a saját csapatásaim telibe húznak a meccs elején illetve szándékosan blokkolnak . . . és még sorolhatnám. Nem elég hogy az ellenfél részéről kapom az XVM focust . . . minden meccsen táncolnom kell ha van arty és nem vagyok arty safe helyen mert egy T-X es meccsben t8as tankban ülve én jelentem a legnagyobb veszélyt[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz HellGreg #126702 üzenetére
Teljesen jól látod , QB szavára lehet adni a srácnak pedig csak szimplán mákja volt hogy a SU nem találtam el és erre még ammorackel kilőtte első átütő hitre. Ha megnézted az összehasonlítást az elején ( én nem ) akkor már ott statilag látod miről is van szó, minden egyes tank ami eltalálta a videóban átütötte én személy szerint rühellem azt a szériát főleg a gun és papír hull miatt közben rá van dobva hogy heavy . . . még ha korrekt mmje lenne . . . pff álmodik a nyomor A gold jó árba van viszont ennyi ha nem akarsz magadnak venni pénzért tömör szívást akkor a helyedbe kihagynám de én nem vagyok tank gyűjtő.
-
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #126698 üzenetére
Ismerős . . . 93,28% on álltam mert 94,51% ról vissza estem ugyanis olyan retkedék csapatokat kaptam hogy egy lightal nem tudtam mit kezdeni azzal hogy első 2percben elhullott több mint a fél brigád . . . már már keresztet is vetettem rá , hála isten sikerült.
Szerintem csapassad neki te is aztán csak csak összejön bár ha nagyon szar a széria akkor érdemes pihentetni . . . A mai napomat így kezdtem : 11meccsből 9lose 2win és csak pislogtam hogy mi van ? . . . Én úgy látom hogy a WG egyik nap egyik kezével ad következő nap vagy picivel később pedig elvesz , nagyon misztikusan hangzik de én ebben már megfigyeltem a rendszerességet[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Véééééégre !!! Azt hittem ma már meg sem lesz Bocs a grafika miatt Intel HD4600ról lőttem a képeket
Erre most el is szívok egy cigit
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jagada #126620 üzenetére
Ha eltudod rejteni az alsó lemezedet akkor a tornyodat elforgatva még a 330as heat sem viszi át Arról nem is beszélve még ha nem is tudod elrejteni az alsó lemezedet szépen élesen beforgatod alaplőszerrel az is pattint Szerintem ugorj be ha van E-100ad csapassál bele pár heatot és forgasd el a tornyodat még ma meglehet a küldi kitüntetéssel Hajrá !
(Bárcsak nekem is lett volna E-100am )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #126491 üzenetére
Nah felkeltetted az érdeklődésemet kifejtenéd hogyan jutottál erre a következtetésre ?
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #126476 üzenetére
Pár napja mikor valaki írásából megláttam hogy jönnek T9-10 könnyű tankok majdnem elsírtam magam örömömbe
-
Rick3D
senior tag
válasz DaveHutt #126435 üzenetére
Ez azért nem igazán állja meg a helyét Egy jó játékos kezében továbbra is bitang jószág például az enyémben 80-100k köröket megyek átlagba.Konkrétan folyik be a credit mire kettőt gondolok már meg is van amire gyűjtök Vannak ótvar rossz szériák és vannak jók továbbra is egy ultimate tank. Viszont amiben igazat kell adjak neked hogy időről időre nehezebb ellenben csak 2,5k + 3k + dmgt kell összeszedni és már rendben is vagy. Arról nem is beszélve hogy az MM limit csak hab a tortán.Ugyan ez igaz az IS-6ra is , imádom a pontatlan ágyúja ellenére , neki már megvan a 3rd mark már csak az fcm várja hogy kapjak egy jobb szériát Úgy hogy bátran merem ajánlani mindenkinek mindkettőt !
(Ma vettem meg a Cromwell B-t és valami fantasztikus. Újra kaptam egy kis kihívást hogy neki is megszerezzem a 3rd markot Az elődjeinek már megvan Átlag 50k körök , már nem is tudom hogy melyikhez nyúljak.)
(#126471) adamgreen : Azt hiszem elolvadok
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Hányadikán szokták bedobni az ingame akciókat ? x5 free exp váltás stb...
-
Rick3D
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel 1839base xp comet 4,8k dmg
-
Rick3D
senior tag
válasz Sixkiller6 #126029 üzenetére
a második és harmadik felét szántam neked csak kissé hülyén formáztam meg , bocsi
-
Rick3D
senior tag
válasz rlazol #126015 üzenetére
+ Sixkiller6 : Nem akarok hülyeséget írni de azt hiszem az egyiknél rápillantottam a statisztikákra és az biztos hogy pozitív volt javarészt , eladási arányra már nem emlékszem nem is igazán foglalkoztam vele mert az ilyen emberek akik ezt használják ESL-en belül kapásból elhasalnak , lanokról nem is beszélve Működni lehet hogy működik (valóban kételkedek benne ). Nem olyan rég a WG elkezdte kiszűrni a warpack és tiltott módokat használó játékosokat tehát ha meg is veszi az idióta a warpacket játszik vele egy hetet vagy pár napot például és kapja a bannt 1hétre aztán örök bannt kap ha továbbra is folytatja a használatát. Én úgy hallottam hogy a bann rendszer működik de hangsúlyozom csak hallottam egy statisztikát vagy cikket semmit nem láttam első kézből.
Jelenleg T8nál tartok karácsonyfa ügyileg 3svéd csajszi kávézik a barakkokba de még szinte nem is játszottam. Az feltűnt hogy minden egyes meccsemen kaptam valami bónuszt de nem foglalkoztam vele. Nem rég csináltam egy log in/out-ot és azóta dobta be ezt a diszítgetős cuccot. Tömören szimpla craft rendszer , szerintem nem nehéz kimaxolni legalábbis eddig nekem T8és fél szinten minden erőfeszítés nélkül sikerült elérnem.
T1-T5 - ig vannak karácsonyi díszítések amiket szerezhetsz meccsenként a küldetések teljesítésével ahogy néztem némelyiken van CD ami több dobozt ad.
5 db tier 1es dísz = 1db tier 2es díszt ér. Így tovább
Pofás dolognak tartom főleg hogy minden meccsen kapok valamilyen boostot legénység/free exp. Pénzt viszont biztos hogy nem fogok érte adni -
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #126001 üzenetére
Csatlakozom A tényleges indok magára a listára nagyon egyszerű sokan nem tudják hogy az adott tank hova tartozik -nemzetiség -tier stb... sokkal könnyebb beazonosítani mint az alappal amit a WG biztosít számunkra. Mint ahogy írtam én így használom jelenleg minden mód nélkül : Közepes méret -Tank név - ikon. Arra próbáltam célozni az előbb hogy a tank nevéből már tudom hogy hányas tier és fejben minden adat megvan róla kapásból. Gondoltam félreérthető leszek ez így tuti biztos
A másik fele . . . a módok használata kényelmesebbé teszi a játékot , komfortosabbá de természetesen lehet nélküle játszani ha már itt tartunk nem igazán tudok olyanról hogy valakit hátráltatott volna vagy nem tudta volna hozni azokat a statisztikákat mód nélkül mint vele. Kivétel a Warpack és egyéb finomságokat használó felhasználók . . . ( Elcammogtam Ebayre hátha találok valami jó WOT-os kupont vagy valami extra rare tankot ami megtetszik.Keresgélés közben rábukkantam a Warpack -ra amit még mindig árulnak és elvileg működik is 9.17.01 verzióval . . .amit kétlek -> ezek a játékosok cummantanak egy jó nagyot de más nem hinném )
Modokkal és nélküle, nem oszt szoroz egy S.unicum játékosnak .jano_77 : Szerintem próbáld meg úgy ahogy nekem van. Közepes méret - tank név - ikon . Jobb ötletem nincs míg nem hegesztik meg a módokat
(#126004) galervin93 : Passzív fórumozó vagyok javarészt csak akkor szólok valamihez hozzá ha nagyon muszáj és itt a WOT-os topicban sem vagyok túl rég óta de te már második alkalomra kötsz bele fórumtársadba , kissé gáz nem ? Ezek után írogathatod hogy ejj de jó lenne sörözni blabla . . .
-
Rick3D
senior tag
válasz jano_77 #125984 üzenetére
Nekem sem működött , még tegnap megvártam egy frissítést amiben már jó egypár (legnépszerűbb) módok vannak. Betöltött a játék UI off , csak srv célkereszt volt . . . gyorsan letöröltem és vissza cuppantam a csatába még épp időben elértem IS4el a heavy frontot . . . Ha nincs szupergyors ssdm raidbe összekötve akkor keresztet vethettem volna arra csatára.
Azóta fel sem raktam , jelenleg alappal játszom majd ha fixálják a hibákat stb... pár nap max felrakom újra. Egypár dolgot leszámítva nem is hiányzik. -
Rick3D
senior tag
Én rendszerint T5-T6ban kezdek egy ágat illetve ha valami borzalmas akkor ráfejlesztek vagy átugrom. Legjobb példa Panther 2 *uncipöcgtető ágyúval t8ban . . . én imádom a high dpm-et de ez már kissé röhejes volt , megfogtam és kihúztam . . . ugyan így t49 torony löveg tervben és még sorolhatnám olyan 400k free exp tervezek elkölteni ma kezdődik a pénz farmolás karácsonyig
Mielőtt bárki is azt hinné hogy kőgazdag vagyok (bárcsak ) Régebbről ESLből megmaradt arany meg persze majd a cromwell B pack is hozzátesz valamennyit legalábbis remélem. -
Rick3D
senior tag
Van már használható 9.17 aslain xvm ?
CT 9.17 b3 verziót találtam.
Ha valaki tud most vagy esetleg később látja hogy ki van rakva legyen szíves és dobja be ide
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest