- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Nem tudom mit csinálhatsz a T32-el, de én kifejezettem megszerettem. Kezdetben szidtam mint a bokrot, de mióta fullos lett azt kell mondjam, hogy egy igen jó kis tank, nagyon jól használható! Sokat pattint és nagy átlagban mindig sebez, ha nem balfék módon találom el az enemyt! Nem emlékszem olyan körre, ami mínuszos lett volna (biztos volt, de elenyésző)! Szal én inkább user error-ra tippelnék.
MÁS:
Ez mennyire valós hír: "A motor ezután akkor is kigyulladhat majd, ha egyébként nem sérül meg kritikusan (tehát "nem változik narancssárgára" az ikonja)."De sokkal inkább érdekelne ennek a hírnek valóság alapja:
"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve. (Így a tulajdonosaik a normál játékostársaikra jellemző esélyekkel vehetnek részt a csatákban.)" Vagyis akkor hiába vettem prém tankot annak idején, semmivel sem érek majd többet mint a sima tankokkal?!? Ok a megemelt XP és kredit talán megmarad...talán! Várom azt mikor veszik majd el.Super P: "A Superpershing több mint valószínű, hogy a 0.8.7-es patch-re lesz megváltoztatva."
És végül az új patch érkezéséről: "Nos, egy ideje már nem titok, hgy a 0.8.6-os patch kedden fog megérkezni az orosz szerverekre. Ebből pedig az következik, hogy az európai verzió-frissítés vagy szerdán, vagy csütörtökön várható. (Ami valószínűbb - az utóbbi.)"
(#9617) AlexWolf: oszotm a véleményedet, álláspontodat....tököm tele van azzal, hogy mindig újra össze kell kukázni a modokat.
Ráadásul legtöbbször tényleg alig érezhető változások vannak - esetleg még romlik is a helyzet!
Inkább lenne ritkábban update, de akkor oldjanak meg tényleg olyan sarkalatos és régen tolódó problémákat, mint pl a több magos proci támogatása!!!
(#9622) Antonius1978: én meg a T71-et akarom megszerezni....T21-el már elég jó előre haladott állapotban vagyok hála a jó égnek. :-D A héten meg is lesz az a T71 végre!
-
marked one94
őstag
Hidd el akad jó pár olyan is akinek se prémje se prém tank
megy pár 1000 kört T5ben és összefarmolja gyorsan a creditet a T10 tankra. Ez a kijelentés meg hidd el hogy hülyeség hogy kitartással nem lehet T10ben játszani...
Ezentúl gyűjteni fogom ha T9-10ben játszok az ilyen pogácsákat
-
marked one94
őstag
"Semmi más nem kell csak pénz, kitartással nem jutsz el sehova. 5-10000 csatát nem fog lejátszani egy piroska se hogy eljusson T10-be ahol ugyanazt kapja mint mindeddig."
Hahahaha ezen jót mosolyogtam
Játszottál te már T10ben? de elég csak t8ba benézned és már cáfolva van ez a kijelentésed
-
-
Eagle16
addikt
1. változó, van amikor benne van, van amikor nincs. Ha ezt a programot letöltöd: [link] akkor pontosan megtudod nézni minden tanknak a páncélzatát, úgy ahogyan a játékban van.
2. A HEAT lőszernek olyan hangja van mint ha HE-vel lőnének rád és apró lyukakat hagy. Na meg persze teljes sebzést csinál, nem úgy mint a HE. Az APCR-nek nincs más hangja becsapódáskor, de az is apró lyukakat hagy, kisebbeket mint a sima AP.
3. elvileg elég, de nem tudhatod hogy melyik tankon hol vannak ezek a pontok, szóval jobb teljes takarásban lenni.
4. 5mp szerintem.
5. ott is van +-25% De a HEAT lőszernek nem csökken az átütése a távolság függvényében. Illetve az APCR-nek kisebb a normalizációja, így döntött páncélzat ellen nem olyan hatékony mint a sima AP. (ez a következő patch után lesz érvényes)
6. Passz, nem vagyok XVM mágus, csak használom
-
-
-
dfsz34
őstag
Én a legjobb köröm (az összes 3000-ből) IS-el mentem eddig. Jól mondod, hogy kell rá rammer, venti meg célzásgyorsító. Féláron vannak most a hétvégén amúgy is, fel kell hát szerelni mindent a tankra.
Meg nem árt egy kétskilles legénység, BIA + javítás + hatodik érzék + kuplungégető
Így már egy nagyon fordulékony, relatív nagy DPM-es szuper jó tank lesz a 7-es osztályban.Egy dolog zavar csak, hogy a top ágyú nagyon pattogós. Egy type59 beszorított egyszer a sziklafalhoz, hogy csak a tornyát tudtam lőni, közvetlen közelről belelőttem vagy 4-et és mind lepattant, de ez egyedi eset persze, viszont az általános tapasztalat is az, hogy nagyon pattog, tehát kell a pontos célzás valóban, jól látod.
A pattogás azért zavar, mert az okosok mindig azt tanácsolják, hogy az oldalt vagy a hátat lője az ember, csak a fránya ellenfél nem hajlandó az oldalát meg a hátát megmutatni mindig és szemből már kell a pontosság
IS3 top ágyú már sokkal jobb, az viszi a tornyokat is gond nélkül
Kisebb tankok sokszor hiába trükköznek, hogy csak a tornyukat akarják mutatni, de azokat simán kilövöm a tornyuknál sőt a löve meg indian panzer sem szokott gond lenni, de azokkal már jobban kell vigyázni, mert visszaharapnak egy nagyot
-
SoulReaver
veterán
Én is kilőttem ma egy barmot, mert egy tank volt hátra az ellenségből és nyerünk... Kértem, h ne foglaljon, de megsem mozdult... még mentek is hozzá segíteni... én meg kilőttem a köcsögöt, ha nem ért a szép szóból
egyből kék lett a nevem... mind1
Más:
Nekem sosem sikerül E-75 el E-75 hasát belőni... ha szögben áll úgy meg végkép nem... Igaz, h most nem E-75 lőtt, hanem maus, de akkor is szögben álltam... ilyenkor, h nem vastagabb a páncél? nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged