Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Régóta aktív olvasója vagyok a fórumnak, sokat tanultam, tehát lassan belátom mennyi mindent nem tudok még.
Szeretnék segítséget kérni egy olyan honlap létrehozásában, mely folyamatosan mutatná szeretett nagymamánk hollétét. (Több saját felhasználású honlapot futtatok saját szerveren, nem az alapoktól kellene indulni.)
Létezik-e és ha igen, mi a módja, hogy egy androidos telefon hollétét folyamatosan mutató térképet illesszek be egy honlapra?
Köszönöm!! -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Elég régóta olvasom a topikot, sok mindent tanultam belőle. Egy dolog nem akar összejönni a világért sem! Biztosan user error, de nem találom a megoldást.
Teljesen alapoktól kell újraépíteni a honlapomat, ami egy itt hon lévő, saját NAS-on fut. Ez nem lenne gond, de a médiatárba feltöltött képeket kategorikusan!! fektetve jeleníti meg. Mit állíthattam el, ill. mi az ami ezelőtt át volt állítva?Köszönöm!!
-
-
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen járok, de azért megpróbálom.
A gondom, a wordpress mobil alkalmazással adódott.
Röviden a részletek: Saját, azaz itthon üzemeltetett szerveren, kb 2 hónapja szerkesztgetünk egy céges adatbázis kezelő honlapot, ami egészen jól bevált, teszi a dolgát. Eljött az ideje, hogy "valódi" honlapot csináljunk belőle, ezért átköltöztettem. Az itthoni, tehát eddig üzemelő wordpress-t szeretném saját, családi események rögzítésére felhasználni. Megváltoztattam a domain nevet és elkezdtem belakni. Ezt a honlapot is szeretném mobil eszközről frissítgetni, képeket feltölteni.
És a gond itt kezdődik: Android rendszeren minden ok, ÁM Iphone-on a médiatárban lévő képek nem érhetők el. Eddig, mármint az előző domain név alatt ilyen gond nem volt, minden tökéletesen működött. Újra telepítettem az Iphonon a wordpress-t, semmi változás. Már mindent újraindítottam, a helyzet változatlan.Még valami! Az Iphonon, böngészőből megnyitva működik, látható, kezelhető a médiatár.
Hol keressem a hibát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Tesla topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest