- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne azt megcsinálni WP-ben, hogy a kezdőoldalon a legutolsó bejegyzéseket ne ömlesztve mutassa, hanem minden (vagy az általam kiválasztott) kategóriából mutasson egy darab legfrissebb bejegyzést?
-
Narancs
őstag
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Következő problémával fordulok hozzátok: Szeretném a Contact Form 7-es kapcsolati űrlapot egy dátumválasztóval kiegészíteni, amihez meg is találtam Contact Form 7 Datepicker nevű plugint. Azonban bármilyen dátumot kiválasztva "invalid date and time supplied." hibaüzenetet dob a honlap. Teljesen mindegy, hogy milyen dátumformátumot adok meg neki (yy/mm/dd, mm-dd-yy, yy.mm.dd, ...etc) mindig a 2014.03.04. -es formában jeleníti meg a dátumot, majd kiírja, hogy invalid....Rengeteg verziót kipróbáltam egymással, most mindenből a legfrissebb van fönt, de mindig ugyanaz a hiba.
A Custom Contact Forms ugyanazt a jQuery-s dáumválasztót használja, és ott nem jött elő ez a hiba, csak az a plugin kiírja, hogy üzenetét elküldük stb, közben meg nem kézbesíti a levelet.
Ha bármelyikre tudtok megoldást, megköszönöm!
-
Narancs
őstag
Hali!
Következő helyzetben kérném a tanácsotokat:
WAMP-ot használok Win7 alatt WordPress-es oldal fejlesztésére. Nem akarok rendszeresen, hosszútávon saját webszervert üzemeltetni, de néha jól jönne, ha meg tudnám mutatni a külvilágnak ideiglenesen a gépemen futó projektet. Tehát regeltem egy no-ip-s címet, átirányítottam a 80-as potot a routerben, sima html alapú oldalak meg is jelennek szépen a No-IP-s címet böngészőbe (proxyval is) beírva, de a Wordpress-es oldalak nem működnek rendesen. Kb így néznek ki:
Ennek mi lehet az oka? Már elég fáradt vagyok, és lehet valami nagyon alap dolog, de egyszerűen nem jut eszembe semmi...
-
Narancs
őstag
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Fotóblogger oldalt szeretnék létrehozni. Minden fénykép egy poszt lenne, mindhez tartozna pár sor szöveg. Szeretnék egy olyan plugint találni, ami lehetővé teszi, hogy a fejlécben vagy a sidebarban folyamatosan (moziszalag szerűen) scrollozzanak a képek thumbnail-jei, és rákattintva a képre a poszthoz jusson a látogató. Tehát minden poszt thb.-je benne lenne. Van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest