Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Nálam olyan volt, hogy a jQuery Datepickerben nem látszódott az év kiválasztója, akármit is csináltam. Rohadt sokára derítettem ki, hogy be volt kapcsolva valami Mailchimp plugin, ami css-ben elrejtette az adott elemet, mivel sz@rul volt megírva. Leszedtem a Mailchimpet, és működött minden. Tudom, hogy neked most nem pont ez a gondod, csak azért írtam, hogy lehet, hogy tök más okozza a hibát. Egyébként érdemes megnézni Firefoxban Firebug segítségével a forrást, hogy benne van-e a Datepicker, illetve, lehet hogy vmi js hiba van, azt meg a konzolban látni.
Szerk.: Miután ezt a sok mindent leírtam, kipróbáltam, nekem sem ugrik fel a Datepicker...
-
The DJ
addikt
Sajnos azt így hirtelen nem tudom miért nem működik a Contact Form 7-hez való datepicker plugin, de egy másik alternatívát tudok ajánlani esetleg: Ninja Forms
Ez is tudja azt, ami neked kell és mellé még egész okos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest