-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
válasz
Nagytalp #1083 üzenetére
Sikerült úgy elbaszarintani a config fájlokat, hogy inkább újra raktam a xampp-ot. Most viszont k.rvára nem tudom, hogy volt belőve, hogy másik gépen neten keresztül lássam a honlapot.
Az én hajam már kihullott. Nos, neten mindenféle leírást próbáltam, de nem jöttem rá, hogyan állítsam be a config fájlt. Egyáltalán melyiket...
- httpd.config
- httpd-xampp
- httpd-vhosts
- stb.Az elsőre gyanakszom, de ha beállítok valami jogosultságot, még a localhost is elszáll "Access forbidden"-nel.
Nem értem miért nem találok erről egy általános leírást. Ha jól láttam stackowerflow-n, verziónként is eltér a konfigurálás, nekem ez van: 5.5.19.Ebben segítsen valaki, mert lelövöm az asszonyt.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült beüzemelni a webszervert, meg is tudom nézni másik gépről a honlapot, de a CSS-t nem látom rajta, csak a szöveg töltődik be. Ez mitől van? Localhost-on jó.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Egy localhost-ra kitett wordpress oldalt egy másik gépről el tudok érni/meg tudom nézni valahogyan? Ha igen, tudtok adni valami leírást?
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #356 üzenetére
Na mondjuk ez lehet, hogy eddig is így működött, csak a plugin hívta fel rá a figyelmet, mindenesetre elég kellemetlen, hogy ezeket így meg lehet nézni, és valahogy le kellene tiltani, hogy direkt ne lehessen őket meghívni, csak azon a page-en látszódjanak, ahol használva van.
-
plaschil
aktív tag
Igen. Pl van olyan page hogy products. És van olyan ikon hogy product. Ha a products page-et akarom megnyitni, és kitörlök egy betűt próbaképp a végéről, hogy a plugin "dolgozzon", akkor nem egészíti ki és tölti be az oldalt (products) hanem betölti a product nevű ikont.
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #353 üzenetére
Megoldottam
404 to start
Más probléma:
valahogy a média mappában engedi turkálni az embereket. Ha van hasonló nevű kép, akkor azt dobja be, nem a page-et. Erre valami? Hát ez hihetetlen... -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan plugin érdekelne engem, ami lehetővé teszi azt, hogy ha nem létező oldalakra hivatkozó url-t akarok megnyitni az oldalamon, akkor egyszerűen csak irányítson át a kezdőlapra. Pl. ha valaki elment egy url-t kedvencekként, és ez megváltozik, vagy elírja az egyik page-et (pl. www.mokus.hu/kismokus helyett www.mokus.hu/ksmokus-t ír) akkor ne azt dobja, hogy: "404 — Jó, hogy találkoztunk!...", hanem dobjon át mondjuk egy általam megadott oldalra, pl. a kezdőlapra.
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #339 üzenetére
Hm, utána nyomozva, spam-ek voltak, és törölve a bejegyzést, most már nem kaphatok ilyet. Érdekes, hogy véglegesen törölni kell, nem elég a kukába tenni.
A másik érdekesség, hogy hogyan jöhet úgy hsz, hogy nincs ott a comment box. Bár lehet, hogy csak vizuálisan nincs ott, de a php kódban benne van a függvény, és a spam robotok ezeket hívják meg.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Weblap élesítése után érkeznek folyamatosan a hozzászólások egy automatikus bejegyzéshez (Hello Word). A honlapon viszont nem jelenik meg sehol a tipikus "szólj hozzá" comment box. Hogyan jön mégis hozzászólás? És hogyan tudom letiltani? Próbáltam ezt, de a Frissítés gombra kattintva (kép segít, hogy miről beszélek) nem mentődik el, amit beállítok. Tudom, hogy én vagyok a láma.
A lényeg, hogy nem tudom, hogyan de jönnek hsz-ek, és én ezt nem akarom. Hol kéne mókolni ezért?
-
plaschil
aktív tag
Megtaláltam, köszönöm!
Még egy kérdés, hogyan tudom szerkeszteni?
Van egy ilyen menüpontom, hogy: Appearance/Simple Custom CSS
Simple Custom CSS allows you to add your own styles or override the default CSS of a plugin or theme.
Ha ide bemásolom, azt amit elértem az általad említett linken, akkor onnan tudom módosítani, és ha update-elem azt, akkor meg is jelenik, nem? -
plaschil
aktív tag
Köszi!
Felraktam a kezdőlapra, de eleve van előtte egy felsorolás jel. Azt nem lehet leszedni? Továbbá nem tudom bárhová felrakni az oldalon? Úgy értem, hogy nem készíthetek egy widget-et pl a lap bal felső sarkába csak és kizárólag direkt ennek? Bocsi, de ez az első napom vele. Mármint a WP-vel.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud multilingual plugin-t WP-hez? A http://getnulledscripts.com/-ot ismeri valaki? Ott megtaláltam ezt. Ez nem fizetős? Mert máshol talán 80$-ért láttam. Nekem free kellene. Erről a getnulledscripts-ről tudtok valamit? Nem vírusos, káros dolgok vannak itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest