-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2052 üzenetére
Ezt értem, de attól nem jön létre egy képes kategóriaválasztó. Nem a menü a lényeg, azt meg tudom csinálni, hanem a kategórianézet. Ennyire rosszul írtam le, hogy mit szeretnék?
Szóval, ilyet szeretnék létrehozni:
A képet innen mentettem.
Úgy meg tudom oldani, hogy létrehozok egy Oldalt, és oda berakosgatom a képeket, és statikusan linkelem, de szerintem ez nem a legelegánsabb megoldás...
-
LógaGéza
veterán
válasz
salmiakki #2050 üzenetére
Az okés, csak hogy jelenítem meg a kategóriákat?
Teszem azt, a példánknál maradva: bejövök ide, kiválasztom az otthoni termékeket (for home), rákattintok, akkor bejön még egy kategóriaválasztó, itt rámegyek pl arra, hogy led strips, és csak akkor jelennek meg a termékek.
Na én ezt a kategóriaválasztót szeretném megcsinálni. -
trisztan94
őstag
válasz
salmiakki #2040 üzenetére
Azért lassult a VPSről történő váltásról szerintem, mert osztott tárhelyre váltottatok (ha jól értem). Annak az a lényege, hogy egy MySQL (meg apache/nginx, stb) telepítés van az adott szerveren lévő összes felhasználó részére biztosítva, így az sokkal leterheltebb, mint amikor egy dedikált szerveretek van ahol csak a ti oldalatok fut.
Ha ennyire fontos a sebesség, mindenképp a VPS-re történő visszaváltást javaslom.
(#2041) infectedmann
Azért a GoDaddy egy megbízható szolgáltató. Itt a VPS a lényeg. Nem minden esetben a hoszting a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest