- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Akard egy olyan problémám, hogy a WordPress/WooCommerce alapon futó weboldalam szolgáltató váltás után rohamosan lelassult. Először a GoDaddy Level 2-es Deluxe csomagját próbáltam, ott a szerver távolságára gyanakodtam, de miután még ennél is erősebb, haza szolgáltatónál is megpróbáltam az oldalt, kiderült, hogy nem ez a hiba.
A TTFB idő első csatlakozáskor közel 4mp (néha 7), gZIP és a PHP tömörítés is be van kapcsolta. Pár benchmark plugin és weboldal használata után feltűnt, hogy habár a felhasználói oldalakon nem is, de egy pl. Rendelések admin oldalon több, mint 4,000 SQL lekérdezés történik, ~15mp alatt minden frissítéskor. Előzőleg VPS-ről futott az oldal, ott mivel nem volt különösebb probléma a sebességgel nem mértem ezeket az adatokat, de nem hinném, hogy ez a szám ott alacsonyabb lett volna.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudnám az oldal betöltési idejét lefaragni, főként a TTFB idő amin javítani szeretnék, mert onnantól az oldal pillanatok alatt betölt. WP Super Cache van telepítve, ez a felhasználói oldalról sokat segít, de az adminok munkáját nem könnyíti meg, mivel ismert felhasználókra nincs hatása ennek a bővítménynek.
Legfrissebb WordPress verzió van telepítve
Legfrissebb WooCommerce verzió van telepítve
PHP Memóriakorlát: 256MB
Próbáltam a jelenlegi téma VPS-en használt (régebbi) verziójával is
Próbáltam a pluginokat sorra kikapcsolni
Próbáltam CludFlare-t használni
Próbáltam a WP-Optimize plugint használni
442,000 rekorddal dolgozik az oldal, az adatbázis mérete pedig 54.6MBItt egy kép a pingdom.com eredményeiről. A segítségeteket pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest