Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
Schnorkel
üzenetére
Köszi, nálam azóta fejlemény van. Összehasonlítottam a még jó és már rossz idpőoontok adatait, lényegében nem volt semmi változás. Felfrissítettem mindent amit lehetett de nem oldotta meg. A tárhelyszolgáltatónál volt valami, vagyis hát átrakták egy új szerverre, azóta megszűntek ezek a hibák. Viszont nézegettem a logokat, ma egy IP-ről (93.123.109.225) már támadták, vagyishát próbáltak mindent csinálni az oldallal.
Több percig csomó lekérés 1-2 másodpercen belül, gyakran ugyanabban a másodpercben.
Véletlenszerű, régi user-agentek: Wii, Android 2.0, Konqueror, SeaMonkey, stb. hamisított böngészőazonosítók.
Szisztematikus lekérések pluginok JS fájljaira, célzott feltérképezés, hogy sérülékeny-e valamelyik plugin.Ki is tiltottam az AIO firewallban. De elég gáz, mostanában nagyon megszaporodtak az ilyen és ehhez hasonló botok. Az AI megkönnyebbíti.
Több weboldalon is amit csinálok állandóan próbálkoznak feltörni, azokat Wordfence védi.
net84:
A weboldalról van mentés? A tárhelyszolgáltatóknál is szokott víruskereső lenni, meg ha letöltöltöd az egészet, lehet a vírusírtód és ki tudja belőle szedni, bár valószínű vissza fog jönni, ha valami elavult plugin van rajta. Régi PHP is megkönnyíti a dolgukat. Érdemes megnézni a tárhelyszolgáltatásban a logokat, van-e hiba, esetlega az access logokat is, meg wp configba betenni a wp debugot fájlba ideiglenesen:define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);Ide logol: weboldalad/wp-content/debug.log
Olyat is láttam már, hogy az adatbázisba plusz user került. Ott is érdemes szétnézni.
-
válasz
Schnorkel
üzenetére
megnézem!
A https://registrationmagic.com/ et kezdtem ma el tanulgatni. Felraktam, elkezdtem beállítgatni, de egyébként a funkciólista miatt, ami kezd a fejemben összeállni, egyre kevésbé gondolom, hogy a Form pluginek elegendőek lesznek erre.
Lehet, hogy egy eCommerce, WooCommerce megoldás, ahol virtuális árut értékesítek, jobb lenne.
Jöv héten szabin leszek, több időm lesz erre, megpróbálok több mindent kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest