- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen. Mint ahogy az importálásnál most is megkérdezi, hogy melyik oszlopba milyen értékek vannak és azokat hova párosítsa az importálandó fájlból, elvárnám hogy működjön is és ne nekem kelljen kézzel excelt szerkesztgetnem. Teljesen kizárt, hogy ezt a világon létező rengeteg webshop mind kézzel szerkesztgeti.
-
Köszönöm a válaszod. Ez így valóban működőlépes mód, de ennél valamivel egyszerűbbre és gyorsabbra gondoltam, ezért jött a manager plugin ötlete. Mert több ezer különböző terméknél személyre szabni az excelt, amit kinyerek a készletnyilvántartóból, csak hogy utána átalakítsam soronként a woocommerce formátumra, hát az elég idő és erőforrás pazarló eljárás. Ennél biztos hogy van egyszerűbb módja, épp ezért kérdeztelek titeket.
Vagy tudok jobb alternatívát működő és könnyen managelhető webshopra?
#5696 Romeo619: Én nem simerem a reklámokkal kinyerhető pénzmennyiségeket, de mivel így feljött, ezért kíváncsiságból megnéztem és a múlt héten az ötös lottó 4-es találata 1'395'000Ft-ot fizetett. Lehet bele kéne ásnod magad kicsit mélyebben a dologba.
-
Sziasztok.
Webáruházat szeretnék csinálni. A leírások alapján eljutottam a WooCommerce-hez.
Feltelepítettem, fut, működik. Kézzel tudok létrehozni termékeket, képet feltölteni, minden szuper.
A kezelésével viszont gondjaim vannak.
A jövőbeni cél, az nagy mennyiségű (több ezer tétel) különálló termék felvitele (és később rendszeres ármódosítása) lenne, ezért azt találtam ki, hogy egy excelből importálnám be a termékeket. Erre most a csv-t találtam a leírásokban, viszont a probléma az, hogy hiába importálok, egyeztetem az értékeket és fut le hiba nélkül az import, az eredmény mégis megegyező számú üres termék.
Valamint ugyanitt felmerülő kérdés, hogyan tudok nagy mennyiségben képeket beszúrni a termékekhez, hogy ne egyesével kelljen? Mondjuk ha a kép neve a cikkszáma, akkor összepárosítja, vagy valami ilyesmi.Nincs ennek a webáruháznak valami bevált manager pluginja, akár fizetős is, ami tudja ezeket?
-
válasz
olloczky #5642 üzenetére
Ha a horgonyt megtaláltad és kijelölted hova mutasson (pl bekezdés címe), akkor az aktuális horgony nevét amit megadtál neki #horgonynev módon a menübe felveszed saját linkes hivatkozásnak. Én is használok ilyet.
Gomb példa:
Valami gombnévhttps://sajatoldal.hu/oldalneve#horgonynev
-
A sablonod kép beállításait veszi át. Épp ezért működik az alap galériával. Ha a sablonodban van keret a képek körül akkor a pluginnel is lesz, ha nincs, akkor nem lesz.
Én egyébként nem kódból készítem a bejegyzéseket meg a képbeszúrásokat, hanem menüből. Megcsinálja helyettem az egészet. Végre eljutottunk odáig, hogy egy honlap tartalma már nem csak kóddal feltölthető, mint pár éve. -
válasz
Flowtation #3957 üzenetére
WP ingyenes oldalát sosem használtam.
Viszont Domaincenter-be már 100 fölött vittem céges WP lapokat. Nincs semmi kötődésem hozzájuk, nem kapok jutalékot. (Pedig időszerű lenne, amennyi céget már odavittem.) Egyszerűen csak nem túl drágák, viszont megbízható a szolgáltatásuk és így a saját dolgomat könnyítem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest