Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Azért az extended licenc árát nem tudom komolyan venni. Ha feltelepítek egy témát akkor ahhoz az egy oldalhoz kérhetek szupportot minden esetben. Ha megkérdeznék akkor az enyém az adott oldal! De nem kérdezik.
Egyébként a regular licenc szerint nem kérhetsz pénzt a kliensedtől a témáért. Persze ha fejlesztést vállalsz akkor nevezheted a munkád kb. bárminek és akkor már nem a témáért kérsz pénzt.
A HHVM-et nem teljesen értem. Ez egy online VM?
-
_ak_
addikt
Ja meg Twitteren olvastam, hogy mindjárt kint van a WooCommerce 2.3 és hogy lesznek azért nagyobb változtatások benne, amik kiterjednek a téma kezelésre is, úgy hogy javasolják, hogy mindenképp ellenőrizzük, hogy megfelel lesz-e minden. Már csak azt kell megtalálnom, hogy honnan szedhetem le a bétát.
Meg is van: WooCommerce 2.3, de úgy tűnik, hogy ez még nem a béta és nincs konkrét dátum kitűzve, csak kb. 2015 Q1-re várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest