- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Hátha valakit érdekel ...
Kipróbáltam a Site kit és MonsterInsights plugint és mindkettővel jól működik a GA4.
Ezeknél a bővítményeknél egy hátrányos tulajdonságot tapasztaltam , nevezetesen azt, hogy nagyon lelassítják az oldalbetöltődést.Várom, hogy a Swift Performance pluginját minél előbb GA4 alkalmassá frissítsék akkor szerintem újra nem lesz gong a betöltődés sebességével.
@ FeniX-
Köszi az infót, lehet, hogy később kipróbálom. -
BarnaB@hu
csendes újonc
-
sz.j
nagyúr
Az ismertető szerint arra is van mód, hogy a Google-címkét (~ Analitics kódot) manuálisan írjuk be az oldal kódjába a <head> után, de ilyenkor minden egyes oldal kódjába be kellene írni ...
Wordpress esetében ez hogy van, mert ha jól tudom ott minden oldalhoz csak egy kód van a style.css? Elég lenne csak egyszer beírni a Google-címkét (Analitics kódot)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest