Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Szia!
Valami hasonlót kellett pár éve csinálnom, én simán egy támogató paypal fizetést tettem rá, ott lehet kártyázni is akár, egy leírással, hogy ez mi és mit lehet itt csinálni, támogassák az oldalt a paypalos fizetéssel és kész. Mivel nem magamnak csináltam, így nem tudom, hogy érkezett-e valami valaha rá, de így volt a legegyszerűbb és leggyorsabb.
A paypallal csináltattam a gombokat, ott meg lehetett adni egy-egy összeget, amit a gombhoz rendeltek, de volt egy adj, amennyit gondolsz verzió is, ott az ajándékozó adta meg az összeget. Ehhez üzleti paypal előfizú kellett annó.Amúgy a Woocommerce nem fizetős, ott is lehet paypal, a simle összeköttetést még nem csináltam, így nem tudom, hogy az ingyenes-e, de ezt is fel lehet húzni ingyenesre.
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest