- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
spiritex #2083 üzenetére
Él a feliratkozásod, de egyelőre még nem küldtem ki hírlevelet, mert még nem tudom, hogy milyen gyakorisággal és külsővel menjenek majd ki a mailek. Facebookon és Twitteren azonnal látod, ha kikerül egy új cikk, mert automatikusan posztol ezekre a közösségi felületekre is a rendszer.
A feliratkozókat nem akarom naponta üzenetekkel bombázni, úgyhogy szerintem a későbbiekben heti vagy havi összesítő lesz az új cikkekről plusz szeretnék majd exkluzív tartalmakat is nyújtani. Még nem tudom hogyan és miként fog ez majd kinézni, de valamit ki fogok ötölni biztosan. Gondoltam prémium sablonok megosztására is, csak nem tudom jogilag hogy lehetne ezt legálisan kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Villanyszerelés
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest