- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Feltételezem, hogy létrehoztál egy menüt a Megjelenés / Menü (Appearance / Menu) résznél. Ott ugye hozzáadhatsz oldalakat, kategóriákat és egyedi URL-t is menüpontként. Ez utóbbira van neked szükséged.
Tehát összepakolod a menüpontjaid, szükség szerint almenükkel és azt a menüpontot, ahova a PDF dokumentumot szánod linkként (URL-ként) adod hozzá és a hozzáadás előtt az URL részhez bemásolod a PDF dokumentum linkjét. (Persze feltételeztem, hogy a PDF dokumentumot már korábban hozzáadtad a médiatárhoz és kimásoltad a hozzá vezető direkt linket.) Aztán elmented a menüdet és így ha valaki arra a menüpontra kattint akkor rögtön a PDF dokumentum fog megnyílni vagy letöltődni.
Itt a custom links rész kell neked: [link]
(#182) Stonerice: Melyik az a szó amit nem talál a fordító? Mert előfordulhat, hogy bizonyos szavak átírásához magát a bővítményt kell módosítani.
-
The DJ
addikt
1. Ezt te döntöd el. Mindenképp össze kell kapcsolni a PayPal fiókod a bankszámláddal és a bankkártyáddal, de a regisztráció után te választod ki, hogy szeretnéd-e mindig kézzel feltölteni a PP egyenleged (top-up) vagy hogy a PP vegye-e le a kártyádról a pénzt vásárlás esetén ha nem lenne elegendő összeg a PP számlán. Én az utóbbit használom, mert kényelmesebb, mint mindig töltögetni.
2. Ezt is te döntöd el. Meghatározhatod mely pénznem legyen az elsődleges a PP számládon, de ettől eltekintve természetesen fogadhatsz/küldhetsz/tarthatsz más pénznemű összegeket is ugyanazon a számlán. Nálam előfordult, hogy egyszerre tároltam forintot, dollárt és eurót ugyanazon az accounton.
3. A PP aktuális árfolyama szerint történik mindig a váltás, de vásárláskor (fizetéskor) váltathatsz a bankoddal is, ha az kedvezőbb (legtöbbször kedvezőbb).
4. Teljesen. Magyarországon még sokan tartanak tőle és nem is annyira elterjedt, pedig hihetetlen mennyire megkönnyíti a netes vásárlást és hogy mennyire kényelmes tud lenni. Én ahol lehet PayPal-al fizetek már.
De ha elakadnál esetleg vagy mélyebben érdekel a dolog, akkor itt vannak a szakik, akik tudnak segíteni: [link]
-
The DJ
addikt
Nagyjából ugyanúgy, mint bármi mást, csak itt nem kell várni a szállításra, hanem fizetés után rögtön letöltheted a megvásárolt sablonod. Themeforest esetében ez annyi, hogy regisztrálsz, kiválasztod a sablont, rákattintasz a vásárlás gombra, fizetsz (általában PayPal-al) és már töltheted is le a csomagot. Ráadásul ha esetleg elveszítenéd vagy letörölnéd, akkor is bármikor újra elérhető marad a fiókodon keresztül és így a frissítéseket (és a supportot) is automatikusan megkapod hozzá.
-
The DJ
addikt
A legegyszerűbben talán bővítménnyel: [link]
Valójában ez egy widget, amit ha bepakolsz az oldalsávodba, akkor meg tudod vele jeleníteni a létrehozott menüpontokat vagy épp kategóriákat.
Ezt is megnézheted akár: [link]
Ezzel pedig bárhol (bejegyzés, oldal, widget, stb.) meg tudsz jeleníteni menüt shortcode-al: [link]
+1: [link]
-
The DJ
addikt
Ez sajnos ilyen. Ha én sablont keresek, akkor meg se állok addig, amíg szembe nem jön az, amit megálmodtam. És van hogy ez napokig is eltart, méghozzá úgy, hogy közben semmi mást nem csinálok csak keresek. Elég kimerítő és monoton folyamat, de megéri.
Az ingyenes sablonokat azért is nem favorizálom annyira, mert bárhol szembetalálkozhatsz velük a neten. És nem csak te, hanem az ügyfeleid is. Ez pedig sokat levon a cég komolyságának értékéből. Ha tényleg fontos az igényes weboldal (márpedig miért ne lenne az) akkor én alapból a prémium sablonok környékén nézelődnék themeforest-en és kukáznám az összes ingyenes sablont. Nincs hozzájuk fejlesztői támogatás és sokszor rendes leírás sem, plusz az admin felületen beállítható dolgok száma is igen csekély legtöbb esetben. Ellenben a prémium sablonoknál szinte elveszel a beállítások tengerében és ha elakadsz akkor is segít a fejlesztő rögvest. Szerintem azt a pár dollárt ne sajnáld rá, főleg ha cégnek kell és nem személyes weboldalról beszélünk.
-
The DJ
addikt
Ingyenesek közül sajnos nehéz minőségit találni, ami jól is néz ki és a beállításai is érthetőek és kellően részletesek, de azért lehet próbálkozni: [link] vagy [link] esetleg [link]
De a "free responsive wordpress themes" kulcsszóra kiad még egy csomó egyéb gyűjteményt is.
Ha viszont nem sajnálsz rááldozni egy kis pénzt, akkor itt találod a legjobban dokumentált, legigényesebb és legjobb beállítási panelekkel rendelkező sablonokat: [link]
Innen most épp [EZZEL] dolgozom. Brutális mennyire részletes és mindenre kiterjedő beállítási lehetőségei vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest