Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Hátha van tapasztalatok ezzel:
Még mindig lokálban tesztelgetek, tanulok, DesktopServer-en fut a WordPress.
Most eljutottam oda, hogy szerver oldalon kellene PHP szkriptet futtatnom bizonyos rendszerességgel. Megtaláltam, cron job-okkal lehet ezt megoldani. Tök jó.De mivel nem tudom, hogyan lehet ezt lokálban, regisztráltam egy ingyenes WP hostingra, a 000webhost-ra, mivel ott találtam egyedül ingyenesen kipróbálható módot a cron job-okra is. Viszont ott bármit is állítok be, egyszerűen nem fut le. És a fórumbejegyezéseik alapján talán a rendszer a ludas. De nem lehetek biztos, sosem használtam még ezeket (cron job), szóval nem tudhatom igazán, lehet, én rontom el. (Bár csak meg kell adni a futtatandó php fájlt, és hogy milyen időközönként, szóval annyira nem könnyű elrontani.
)Na de amiért írok. Mivel addig nem bérelnék tárhelyet, amíg nem működik minden úgy, ahogy kell, muszáj vagyok lokálban maradni. Viszont a cron job-okat is tesztelnem kell. Van erre lehetőség lokálban is? Egyelőre ezt a lehetőséget találtam: [link]
Az adatbázist akarnám bizonyos rendszerességgel automatikus frissíteni, ehhez kellene a szerver oldali szkriptek futtatása bizonyos időközönként. Ehhez pedig a cron, ha minden igaz. Webszolgáltatóknál jelen van, viszont lokálban szeretnék mindent letesztelni előbb.
Ti hogyan oldjátok/oldottátok ezt meg? Meg lehet egyáltalán?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)