- Még el se terjedt, de már másolnak
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lenne egy új wp projektem. Alapvetően egy információs oldal, viszont kellene hozzá bankkártyás fizetési lehetőség (szállásfoglalás miatt). Mivel ilyet én még nem csináltam, ezért kérdezném, hogy ez mennyire megvalósítható dolog? Úgy értem, hogy van rá plugin és kész vagy kell vele többet foglalkozni, kódreszelés, stb. Én arra gondoltam, hogy fizetésnél legyen átirányítva az oldal a bank biztonságos fizetési oldalára, mert talán az a legbiztonságosabb megoldás, de nem igazán ismerem ezt a területet. Viszont tanulni, tapasztalatnak jól jönne, de van felelősségvállalás is benne bőven (legalábbis az eddigi oldalaimhoz képest).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hálózati / IP kamera
- Még el se terjedt, de már másolnak
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest