Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre87
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrégiben megkaptam egy wordpress honlap adminisztrálását.
Korábban már foglalkoztam hasonlóval, de ez az egy régebbi verzió volt, ez sokkal jobban lett fejlesztve, összetettebb a rendszer. A honlap a visual composer plugint is használja, amely szerintem nagyon hasznos jelentősen megkönnyíti az ember munkáját.
Sajnos akitől átvettem nem foglalkozott vele annyit, ezért számos frissítést figyelmen kívül hagyott.
Amikor átvettem a honlapot már a visual composer nem működött, ezért bejegyzéseket csak hagyományos úton tudok készíteni, oldalak készítése (mivel korábban egy adott oldal beúszást is tartalmazott) gyötrelem.Megkérdeztem a honlap fejlesztőit miért van ez a probléma. Azt mondták, hogy sajnos el volt hanyagolva a honlap, jelenleg 11 frissítésre vár köztük a wordpress-re. Kértem a fejlesztők segítségét, de azt mondták nem akarják feltenni a pluginok és a wordpress frissítését, mert lehet összeomlik a rendszer. Ez igaz vagy csak pénzt várnak a segítségért? Mit lehet ilyenkor tenni.
Bevallom tartok tőle, hogy a frissítéseket felteszem, meg a wordpress újabb verzióját is, akkor elszáll az egész.
Mit tudtok tanácsolni?
A honlapnak lassan frissülnie kellene új ötletekkel, hírekkel.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest