- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
válasz
LógaGéza #2053 üzenetére
Azt hiszem erre van szükséged:
https://docs.woothemes.com/document/woocommerce-shortcodes/#section-13Ez szépen kilistázza a kategóriákat, azokkal a képekkel amiket feltöltöttél hozzá, bár ez szerintem téma függő is, de nézd meg, hátha működik
@heaven:
Nálad szintén a témával lesz a probléma, valószínűleg nem támogatja a WooCommerce-t ezért nem tudja hogy jelenítse meg ezeket az elemeket.Egyébként vannak ám dedikált Woo Témák is, ingyen:
https://www.woothemes.com/product-category/themes/free-themes/ -
salmiakki
tag
Szia!
A legegyszerűbb megoldás erre shortcode-okat használni (LINK) ezeket bármilyen nevű oldalra be tudod állítani, viszont ebben a formában csak véges számú találat jelenhet meg. Az, hogy az archívumok helyett mi jelenjen meg, azt vagy a témád, vagy a woocommerce fordításában tudod átírni.
-
salmiakki
tag
válasz
infectedmann #2041 üzenetére
Nekem sem volt semmi különösebb bajom a GoDaddynél, ajánlanám őket továbbra is, viszont egészen hasonló színvonalat kaptam a jelenlegi szolgáltatómnál is, olcsóbban, hazai szervergépen.
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Akard egy olyan problémám, hogy a WordPress/WooCommerce alapon futó weboldalam szolgáltató váltás után rohamosan lelassult. Először a GoDaddy Level 2-es Deluxe csomagját próbáltam, ott a szerver távolságára gyanakodtam, de miután még ennél is erősebb, haza szolgáltatónál is megpróbáltam az oldalt, kiderült, hogy nem ez a hiba.
A TTFB idő első csatlakozáskor közel 4mp (néha 7), gZIP és a PHP tömörítés is be van kapcsolta. Pár benchmark plugin és weboldal használata után feltűnt, hogy habár a felhasználói oldalakon nem is, de egy pl. Rendelések admin oldalon több, mint 4,000 SQL lekérdezés történik, ~15mp alatt minden frissítéskor. Előzőleg VPS-ről futott az oldal, ott mivel nem volt különösebb probléma a sebességgel nem mértem ezeket az adatokat, de nem hinném, hogy ez a szám ott alacsonyabb lett volna.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudnám az oldal betöltési idejét lefaragni, főként a TTFB idő amin javítani szeretnék, mert onnantól az oldal pillanatok alatt betölt. WP Super Cache van telepítve, ez a felhasználói oldalról sokat segít, de az adminok munkáját nem könnyíti meg, mivel ismert felhasználókra nincs hatása ennek a bővítménynek.
Legfrissebb WordPress verzió van telepítve
Legfrissebb WooCommerce verzió van telepítve
PHP Memóriakorlát: 256MB
Próbáltam a jelenlegi téma VPS-en használt (régebbi) verziójával is
Próbáltam a pluginokat sorra kikapcsolni
Próbáltam CludFlare-t használni
Próbáltam a WP-Optimize plugint használni
442,000 rekorddal dolgozik az oldal, az adatbázis mérete pedig 54.6MBItt egy kép a pingdom.com eredményeiről. A segítségeteket pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest