Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Kérésre egy wordpress oldalt készítek. Sajnos a html és css ismereteim csak közepesek, a php meg minimális. Elakadtam a honlap elkészítésével, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném még hozzátenni, hogy nem várom el, hogy bárki is helyettem írjon át css és php oldalakat, csupán útmutatást szeretnék, mert a wordpress fájlok rengetegében képtelen vagyok eligazodni és nem igazán tudom, hogy mit keressek.
Az oldal, egy online folyóirat lesz, a problémáim pedig a következők:
Az általam használt sablonnál a blogbejegyzések egészben jelennek meg, viszont ezt sokkal inkább szeretném úgy, hogy csak az első néhány sor legyen látható. Észrevettem, hogy a sablon keresési találatainál pontosan úgy mutatja a blogbejegyzéseket, ahogy nekem ideális lenne. Ha ennek a css formázási vagy php kódját valamilyen módon át lehetne emelni a főoldalra, az nagyon jó lenne.
A jobb oldali "hamburger" menü megnyitásakor egy zöld transzparens réteg jelenik meg az egész felületen. Ezt szeretném kikapcsolni, mert ronda. Gondolom css-ben kell, de nem találtam.
Ide kapcsolódóan nem lenne rossz, ha a reszponzív megjelenésnél a hamburger menü csak mobil méretnél jelenne meg, szélesebb felbontásban meg ott lenne a kereső. A kereső odabiggyesztése gondolom már macerásabb, így ez a módosítás lenne a legkevésbé fontos.
A használt téma: zircone
Még a végére egy gyors kérdés: Ajánlottak nekem régebben egy programot, amivel lokálisan lehet adatbázist futtatni a gépemről. Könnyebb lenne ilyen módon szerkesztenem az oldalt, mert a webszerverem eléggé lassú. Tudtok valami tippet ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi