- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
zoleeE 13
üzenetére
Nem a von Bulow háziszörnyéről beszéltem, hanem magáról a ribancról a pálya bevezető animjában. Mellette a dokinak jobban sikerült a feje meg a ruhája. Amúgy elolvastam, mi is a pályán a feladat... az a nagy darab valami az von Bulow kisasszony személyesen
Ugyanis őt kell kinyirni, és mivel a zombikon kivül mást nem lőttem le, csak ő lehet az. Az elején vitatkozott a mukival, akinek nem tetszett valami őrültség. Szerintem kikotyvasztottak valamit, esetleg valami túlvilági feketemágia, nemtom, de a nőciből lett az a nagy valami, amit végül hidegre tettem 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis őt kell kinyirni, és mivel a zombikon kivül mást nem lőttem le, csak ő lehet az. Az elején vitatkozott a mukival, akinek nem tetszett valami őrültség. Szerintem kikotyvasztottak valamit, esetleg valami túlvilági feketemágia, nemtom, de a nőciből lett az a nagy valami, amit végül hidegre tettem