Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Aktív témák
-
rebel56
tag
Látnád, kész őskövület!
A dobozára láttam ráírva, hogy a kártya csak 64/128 bites WEP titkosítást tud. A routeren megpróbáltam beállítani a WPA-t, sikerült is azon az oldalon, csak a notebook nem tudott hozzá csatlakozni, közben elakadt.
Elképzelhető lenne, hogy csak egy driver kell ahhoz, hogy a WPA is menjen vele?
[Szerkesztve] -
rebel56
tag
Sziasztok!
Egyrészt aktuális még a #2273-ban feltett kérdésem, másrészt felmerült egy újabb problémám: MAC szűrést szeretnék alkalmazni, de valahogy nem jön össze. Beállítottam a két eszköz MAC címét a router menüjében, de simán rá tudok csatlakozni egy harmadikkal is (Nokia kommunikátor). -
rebel56
tag
A felállás: PC + wifi router + laptop pcmcia wifi kártyával közte egy téglafallal kb. 8-10 méter távolságra. Gyakorta megszakad a kapcsolat, csak javítás után érhető el újra. Lehetne ez ellen tenni valamit?
-
rebel56
tag
-
rebel56
tag
Nagyjából sikerült, most megy a net mindkét gépen. Már csak valami titkosítás kellene. Ahogy eddig olvastam, WPA v. WPA-PSK lenne a legjobb a lehetőségek közül. WPA-nál mit kell megadni Radius Server IP-nek és Portnak? A Shared Key gondolom választható.
-
rebel56
tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű (számomra már bonyolultabb) feladat: a számítógépünket kellene összehozni egy notebook-kal, és az adsl kapcsolatot megosztani. Mindezt vezeték nélkül persze, hogy lakáson belül használható legyen. Pontosan miket kellene bevásárolnom? Ha túl általános a kérdés, merre nézzek körül inkább?
Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest