Hirdetés
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
hobizoli #52045 üzenetére
Ezt latom, de en a grafikonosbol nem jutok semmire, a csillagozott kepen meg azt hittem, h ha a 8as csatornara valtok, akkor jo. De nem jo, csak az 5ösön megy vmivel jobban a wifi. Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Ja és a telekom fon és az az alatti grafikon sokszor ugyanolyan magas, mint az en MyWifim a grafikonon. Na, ilyenkor volt az, h csak par kb-al jott a net.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
krealon #52042 üzenetére
Bocsi, nem gyenge a wifi, hanem lassú. A jelerősség az oké. Beleástam magam a problémába és valami csatorna gond lesz. Valamelyik másik wifi hálózattal gabalyodik össze az enyém. Átraktam másikra, most jobb lett. Csak nem tudom, hogy melyik csatornára lenne a legjobb áttenni, mert most csak találomra kiválasztottam az 5-öst. De hogy mi alapján tudnám meg, hogy melyik a legjobb?
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Van egy 841N-es routerem már évek óta hibátlanul megy, viszont pár napja gyenge rajta a wifi. A teló néha fel sem kapcsolódik, van hogy eldobja, vagy ha fel is kapcsolódik, akkor nagyon lassú. Nem a telóval van baj, mert máshol tudok vele wifizni. A számítógép is erről a routerről megy kábelen, az is jó. Routert már újraindítottam, reseteltem, mégis lassú a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest