Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
daruu
tag
Mondtam hosszú nem fogok regényt írni ide, lényeg pont pont kapcsolatra lenne szükség, de mivel az épületek alacsonyan vannak, és mivel olyan helyen van ahol beállnának elé ilyen járművekkel és árnyékolnák.Ezért olyan eszközre kellene aminek ez sem akadály, plusz ha a wifit ugye kívülre teszem villámvédelem se árt és az ugye meg csökkenti a jelerősséget.
Meglévő hálózatba kellene belenyúlnom, és anno a fent említett okok miatt nem wifi-vel van csinálva hanem utp vel a 115 m es helyen(ami ugye 100m ig jó tapasztalat 120 xD), a méterek annyi amennyit írtam csak két különböző helyről és két különböző épületekről beszélünk.De a kavarodások elkerülése végett vegyük a 115m és az említett okokat, a két épület között, hogy alacsony épületek és nem mindig látná egymást a két eszköz (már írtam xD), tehát ide kellene olyan eszköz aminek azok se gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Villanyszerelés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest