Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Igen,ez peldaul az egyik erv a jobb ap-k mellett.
Kulon technologiat alkalmaznak arra, hogy roamingot (amikor atmesz az egyik aprol a masikra) ne vedd eszre.
Ott ugye konnyen megoldhato, hogy mindenhol legyen 5 ghz, egy ssid alatt.Az olcsobb megoldasoknal a fo problema az szokott lenni, amikor az end device meg "latja" a tavoli ap-t,ezert nem megy at masikra,de erdemi forgalom mar nincs rajta,es a masik ap joval kozelebb van.
Nekem a regi melohelyemen (kisebb,nem it ceg) olyan volt a rendszer, hogyha elmentem az ap hatotavjabol, majd vissza, akkor mar ugyanarra az apra csatlakozva sem volt forgalom, kellett egy wifi ki-be kapcsolas az akkori telomon (Galaxy S2).
Ez nem csak baromi idegesito volt (mert ha elfelejtettem, akkor meg az ertesitesek sem jottek meg), de durvan zabalta az akksit is. Szabadnapokon masfelszer annyit birt egy toltessel, mint bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest