Hirdetés
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Igen,ez peldaul az egyik erv a jobb ap-k mellett.
Kulon technologiat alkalmaznak arra, hogy roamingot (amikor atmesz az egyik aprol a masikra) ne vedd eszre.
Ott ugye konnyen megoldhato, hogy mindenhol legyen 5 ghz, egy ssid alatt.Az olcsobb megoldasoknal a fo problema az szokott lenni, amikor az end device meg "latja" a tavoli ap-t,ezert nem megy at masikra,de erdemi forgalom mar nincs rajta,es a masik ap joval kozelebb van.
Nekem a regi melohelyemen (kisebb,nem it ceg) olyan volt a rendszer, hogyha elmentem az ap hatotavjabol, majd vissza, akkor mar ugyanarra az apra csatlakozva sem volt forgalom, kellett egy wifi ki-be kapcsolas az akkori telomon (Galaxy S2).
Ez nem csak baromi idegesito volt (mert ha elfelejtettem, akkor meg az ertesitesek sem jottek meg), de durvan zabalta az akksit is. Szabadnapokon masfelszer annyit birt egy toltessel, mint bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest