- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
na, megtaláltam
El is adtam neki minden Dögöt. Amúgy milyen hülyeség hogy a templomnegyedben meg a Nyomozó házába beköltözött a fogorvos törpe 
Na, még 1 kérdés lenne.. Kik azok akikkel lehet kockázni, mert nekem volt pár katakter akivel tudtam, de aztan most meg mindenki azt mondja már, hogy túl gyík vagyok fejlődjek még.
A kezdőben lenyomtam: Zoltan, Carmen, Kertész, meg a templomnegyedes kocsmában a szerencsejátékos. Meg asszem tudtam játszani a Dandelionnal is.
ezután meg már csak a profi szintű küldetés van, és nem akar velem játszani senki (Thaler, De Watt, Velegard...stb...ki az akit kihagytam...olyan küldi nincs hogy kocka haladó, vagy medium vagy ilyesmi??
Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El is adtam neki minden Dögöt. Amúgy milyen hülyeség hogy a templomnegyedben meg a Nyomozó házába beköltözött a fogorvos törpe