Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Törölték a játékot.
Dear friends of Wish:
Unfortunately we have bad news.
After careful consideration of all the facts and analyzing all the data which we have gathered from the Wish Beta 2.0 test so far, we have decided to cancel the Wish project.
Our Beta test will end this evening at 6pm EST, and at this time our Beta forums will close as well.
We enjoyed working together with our fans very much, and we are very sorry about this development. We wish you the best of luck in the future, and hope that you continue to enjoy online gaming, even with Mutable Realms and Wish not being available anymore.
We also wish the best luck to our competitors, and hope that they will not suffer the same fate as us.
Best regards, Your Mutable Realms Team -
Kraptor
őstag
Hát ez nagyon gatya. Nekem nagyon NEM tetszik!!!
-
Kraptor
őstag
WOWhez nem volt szerencsém. Nem sokat játszottam még vele, EQ2 kötött le inkább. Nekem nem tetszik sok mindenen kell változtatni, mert még nagyon korai stádiumba van a game. Egy kicsit túlbonyolították szerintem.
-
Kraptor
őstag
Ingyenes míg beta, már sajna nem tudsz jelentkezni a betára. A játékot inkább alphanak mondanám mint betánakk. Sok dologot kell még rajta javítani, nekem egy kicsit darabos és lassú a játékmenet, de valakinél ez a nyerő!

[Szerkesztve] -
szekreny
tag
Béta, ingyenes. Kellett rá jelentkezni, decemberben kaptam kulcsot. Mivel sokan vannak a tesztelők, csak fokozatosan engedik őket belépni. Engem pár napja értesítettek, hogy aktiválták az accountomat. Viszont vizsgáim vannak, szval most nem akarok erre rákattanni. Ha kell, akkor odapasszolom.
-
norbiphu
őstag
Valaki vmi bővebb infot?
Ingyenes? Ha igen akkor meddig lesz az stb..
Köszi -
szekreny
tag
Ha valakinek kéne, akkor van egy aktivált béta accountom.
-
Kraptor
őstag
Több info itt:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs