Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Törölték a játékot.
Dear friends of Wish:
Unfortunately we have bad news.
After careful consideration of all the facts and analyzing all the data which we have gathered from the Wish Beta 2.0 test so far, we have decided to cancel the Wish project.
Our Beta test will end this evening at 6pm EST, and at this time our Beta forums will close as well.
We enjoyed working together with our fans very much, and we are very sorry about this development. We wish you the best of luck in the future, and hope that you continue to enjoy online gaming, even with Mutable Realms and Wish not being available anymore.
We also wish the best luck to our competitors, and hope that they will not suffer the same fate as us.
Best regards, Your Mutable Realms Team -
Kraptor
őstag
Hát ez nagyon gatya. Nekem nagyon NEM tetszik!!!
-
Kraptor
őstag
WOWhez nem volt szerencsém. Nem sokat játszottam még vele, EQ2 kötött le inkább. Nekem nem tetszik sok mindenen kell változtatni, mert még nagyon korai stádiumba van a game. Egy kicsit túlbonyolították szerintem.
-
Kraptor
őstag
Ingyenes míg beta, már sajna nem tudsz jelentkezni a betára. A játékot inkább alphanak mondanám mint betánakk. Sok dologot kell még rajta javítani, nekem egy kicsit darabos és lassú a játékmenet, de valakinél ez a nyerő!

[Szerkesztve] -
szekreny
tag
Béta, ingyenes. Kellett rá jelentkezni, decemberben kaptam kulcsot. Mivel sokan vannak a tesztelők, csak fokozatosan engedik őket belépni. Engem pár napja értesítettek, hogy aktiválták az accountomat. Viszont vizsgáim vannak, szval most nem akarok erre rákattanni. Ha kell, akkor odapasszolom.
-
norbiphu
őstag
Valaki vmi bővebb infot?
Ingyenes? Ha igen akkor meddig lesz az stb..
Köszi -
szekreny
tag
Ha valakinek kéne, akkor van egy aktivált béta accountom.
-
Kraptor
őstag
Több info itt:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Witcher topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs