Aktív témák
-
kizo13
tag
Van egy problémám, ami eddig nem jelentkezett. Eddig is az alap WinXP Hun verziót használtam (SP1 nélkül), de az elmúlt héten volt egy alaplap+proci cserém, ami miatt újra kellett raknom a rendszert. Szépen feltelepült, és hogy ne égjen ki a szemem, felraktam a Refreshlock-ot. Csakhogy azóta a BF1942 (ami eddig tökéletesen ment) nem hajlandó elindulni, csak ha ki van kapcsolva a Refreshlock. Más játék (a GhostMastert próbáltam még) simán elfut magasabb frekvencián is. Betudható ez a probléma a P4 Hypertreading-nek, vagy én csesztem el valamit. Esetleg az a baj, hogy újabb drivert használok (eddig Catalyst 3.4, most a 3.5-öst). Segítsetek, plíz!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest