Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Azt én sem mondom meg, mi a garantált tuti megoldás, csak azt hogy én mit _próbálnék meg a helyedben_ . Gondolom a DOS fölhegesztésekor a FAT partíció vált aktívvá. Bootolj dosból, majd a mezei fdisk-el (dos része) tedd aktívvá az ntfs partíciót. Szerintem ezután indulnia kéne az xp-nek. Remélem nem javasoltam túl nagy baromságot, mindenesetre kárt biztos nem okozol vele.
A vezérlőpult/rendszer/speciális fül/indítási beállításoknál kézzel relatíve egyszerűen lehet az XP bootmenüjét szerkeszteni. Ezzel talán nem kell újratelepednie a win-nak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest