- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
Problémám megoldva elég bénán kezdtem hozzá de mostmár minden világos saját cd-je a boot cd!!
De volna még egy kérdésem, ha lementettem minden particiot dvd-re és utánna vissza akarom rakni de elötte átvariálnám a particiókat a méretük ugyanaz maradna kb de fizikailag másképpen helyezkednének el akkor a visszaállítással elviekben nem lehet gond ugye????
Megerősítéseket várnék akik már csináltak hasonlót dolgokat!!!
Köszönöm!!!
Ne csak én beszélgessek egymagambal légyszíves irjatok... -
Nabu
aktív tag
Na végül is nem lett win reinstall mert mindig ''megjavítottam'' persze a forumozók segítségével!!!
De most hogy tutira jó minden be van lőve kéne egy ghost-olást csinálnom Norton Ghost 9-el elvileg ez bootos dvd-t csinál de nekem nem ment...
Leírom mit csináltam és mondjátok már el mit b@sz..m el. Köszi!
NG9 elindít particio mentése ''C'' drive ,kiválasztottam hogy dvd-re csinálja meg hogy hight tömöritéssel és elindult az írás majd a végén close megnyom dvd kivesz számítógépet újraindítottam biosban átállítottam hogy cd-ről bootoljon lemezt beraktam indít és nem bootolt valamit nem jól csinálhattam...
Légyszíves segítsetek!!!
Köszönöm! -
Nabu
aktív tag
Nem igazán találtam semmi hasznosat, mert nekem Norton Ghost 9.0 boot-os verzió van ezzel kéne kezdenem valamit!
Tulajdonképpen van egy ''80'' Gigás vinyóm amit teljesen újjra akarok particionálni meg új win reinstall fontos dolgokat felpakolok majd ghost 9-el menteni !
Rendszerparticionak 6 GB lapozófájl 1 Gb Rendszer Ghost mentések szintén 6 GB 13 GB Letöltések (töredezettség végett) maradék ~40 GB Tároló!
Fontos lenne, hogy majd késöbb vissza is tudjam állítani gond mentesen a ghost-olt képet erre irjon légyszives valaki helpet (szájbarágós fajtát, ha lehet).
Nagyon nagyon megköszönném!!!
Lehet hogy nagyon egyszerű, de még sosem csináltam ilyet!
(Ghost-visszaállítás elött formázni kell (illik?) a rendszerparticiót???)
Mégegyszer köszönöm, ha tud nekem segíteni valaki!! -
Nabu
aktív tag
Kérek valakit aki már csinált ilyet irja le hogyan is kell!
Addig már eljutottam hogy kiválasztom a ghost-olni kívánt particiot és képfájlt hozok létre az ''E'' particion na most ezután kéne a help!
Leformázom a ''C'' Rendszer particiót? Hogyan?
Utánna valahogy vissza kéne állítanom a ghost-imaget, de hogyan???
Előre is KÖSZI!
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest