Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tivi32
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Én örülnék ha felkerülne az alábbi eredményem !

-
Ha gondoljátok átrakhatjuk a winrar-os listát valahova máshova, ahol folyamatosan frissülne..persze csak ha mindenkinek tetszik az ötlet..

[Szerkesztve] -
belahege
aktív tag
-
Tivi32
aktív tag
Miért nem tett föl a listár westlake ?

-
prmcsk
addikt
Nem érted, mert nem látod egyben a gépet.....
Ha jobban megfigyeled az alsó részt, láthatod, hogy az alj bizonyos helyeken ki van
vágva, ahol a fentről (nem látható), a 3db 12cm-es venti által, a triplaradin keresztül
befújt levegő távozhat. Ha azt akarom, hogy ott áramoljon a hűtőlevegő ahol én
szeretném ahhoz a fölösleges lyukakat el kell zárnom. Így került CD minden gyárilag
kivágott helyre. -
ROBERTOH
őstag
Akkor szerintem én is beruházok egy sima ventire, erre gondoltam: [link] Olcsó (999ft), halk (17db) és egyész jó a levegő szállítása (40m³/óra)

-
prmcsk
addikt
Ramhűtés mod.[link] 1200Mhz / 5-5-5-15
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ezek a csicsás RAM hűtől nem jobbak annyival, mint amennyivel többe kerülnek, sőt... Egy 40-es venti egy alu darabkával mitől lenne hatásosabb, mint teszem azt 2 db 80-as venti? Persze, akit az iesmi megnyugtat, az vegye meg nyugodtan.

-
Rusher
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
jó az a ramhűtő, gyak. funkcionalitásban u.a. mint a ''gumizás'' ott inkább csak sztem az a baj, hogy nem igazán fér el szélességben egy nagyobb,szélesebb procihűtő miatt, a rőgzítőfülek(ramnál) ott sincs vmi sok hely pl. egy 8800gtx nél

az egyetlen ötletesebb megoldás helyhiány miatt talán ez lenne[link] a rögzítés is sztem elég jól meg van oldva
beteg kollégának
volt ocz xtc coolere és épphogy csak úgyahogy fért rá neki,el is adta 
[Szerkesztve] -
ROBERTOH
őstag
Ő az valóban.
Pedig frankón valahol azt olvastam, hogy 1,7-1,9, de nem találtam meg, és a koromnak hála az előrehaladott agyérelmeszesedésem miatt nem emlékszem, hogy hol olvastam
Úgyhogy sorry! 
Nagyon eredeti ez a gumis megoldás
, elgondolkodtató...
Szerintem inkább várok egy picit, hátha elkezdik nálunk is árulni ezt: [link] A róla készült teszt eléggé meggyőző: [link] -
-
ROBERTOH
őstag
proci: 1,4125, nb:1,45 ha az emlékezetem nem csal (most melózom). Memset-tel próbáltam lejjebb vinni 30-ra, de egyből kifagyott a gép, de ma még megnézem biosból is. Tudok még bőven feszt adni, de sajnos nem lett stabilabb (465 1:1-ben 1,9 v. 1,95V-ot kellett csak adni!
), szerintem a melegedése a baj. Lehet, hogy ha hűteném, akkor ''engedelmesebb lenne'' ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rusher
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
''eddig csak 465-ig sikerült stabilizálni 1:1-ben'' mennyi feszt adsz a procinak és a NB-nek? nekem 440-nél nem akar tovább menni,és már ott sem stabil

a tRFC-t nem tudod lejjebb vinni 30 v. 25-re? az nagyon sokat számítana , pici feszt nem tudsz adni még neki 2.1v? tRAS-t 5-re?
-
ROBERTOH
őstag
-
Lalaboy
őstag
-
ROBERTOH
őstag
Picit javítottam az eddigi eredményemen: [link] Előre is thx westlake!

-
Na jahh, én is szeretnék oan memót, ami 1000-en tud 3-3-3-4-et, és mondjuk 2.4V-n. Egyébként nem tudom hol van az a határ, ahol azonos késleltetések mellett a magasabb RAM órajel kiegyenlíti az alacsonyabb prociórajelből eredő hátrányokat. Bár ez már-már westlake-esen mélyenszántó gondolat.

-
Szentem nem menne 1000-et, max 900-920-ra saccolom. Ez meg ugye 368-as FSB-t jelent, vagyis nem az 1:1 miatt lenne jóval gyengébb az eredmény, hanem mert a proci 3.9GHz helyett mindössze 3.3GHz-en menne. (Igaz, azt tudná alapfesz alatt is.
) Egészen pontosan nem csak ''lenne'', mivel anno kipróbáltam, a fentihez hasonló beállítást, és meg sem közelítette a publikált eredményem. -
Oliverda
félisten
Lehet hogy hülye kérdés, de 2x1gb az alapesetben gyorsabb mint 2x512?

-
-
Rusher
őstag
válasz
belahege
üzenetére
neked 512-es modulok vannak+6600 azért sokat számít az is, de azért ne vegyél rá mérget
1700-et meghúzom simán majd meglátod
a szorzót vedd le 7 re sztem azzal próbáld meg, egyébként FSB400 simán biosban beállítom 1.3625 feszt adok neki(1.34, terhelésnél 1.31)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, belenyúlsz tuti megráz 
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif)
(mármint típus) És balra az a cd lemez, az micsoda?

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h015.gif)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/farkaska.gif)

![[kép] [kép]](http://forum.rcoffroad.hu/images/smiles/new-mf1.gif)