- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agamemnón
csendes tag
parafának négyzetmétere olyan 2-3knál kezdődik, de sztem érdemes azzal számolni, hogy a protugál paratölgyerdők jó hányada a nyáron leégett
Bátyámék régebbi lakásában az emeleten parafa volt a padlón, melegen tart, ha le van lakkozva mosható, és nem igazán kopik, relatíve puha(gyerekeknek jó), és elég mutatós
Nem állat az csak megszállott -
Winner_hun
félisten
Nem annyira nehéz vele dolgozni8, bár voltak vele gondjaim. Hgoy miéret? Mert ez a ház 2 féle parafával van bevonva. az eleje szvsz jó minőségűből, a többi meg nem. Vagyis nagyobb darabos parafa, több lukkal, így kjönnyebben is töedezettÉn sniccerrel vagdostam, nem kell fűrész, mert azzal csak tönkreteszed, mert a fogak szétdarálják
Levágtam a méret fölé a parafaát aztán az éleket lecsioszoltam, bár néha még itt is töredezett. Úgy lehet jól csiszolni, ha előtte pl le van lakkozva és utána csiszolod, na úgy frankón lehet csiszolni, nemnagyon töredezik. A ragasztással meg óvatosan, mert sem a parafa, sem a gép fémháza nem sűrűn szívja be a ragasztót. Árat így hirtelen nem tok mondani, de nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest