Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Nem annyira nehéz vele dolgozni8, bár voltak vele gondjaim. Hgoy miéret? Mert ez a ház 2 féle parafával van bevonva. az eleje szvsz jó minőségűből, a többi meg nem. Vagyis nagyobb darabos parafa, több lukkal, így kjönnyebben is töedezettÉn sniccerrel vagdostam, nem kell fűrész, mert azzal csak tönkreteszed, mert a fogak szétdarálják
Levágtam a méret fölé a parafaát aztán az éleket lecsioszoltam, bár néha még itt is töredezett. Úgy lehet jól csiszolni, ha előtte pl le van lakkozva és utána csiszolod, na úgy frankón lehet csiszolni, nemnagyon töredezik. A ragasztással meg óvatosan, mert sem a parafa, sem a gép fémháza nem sűrűn szívja be a ragasztót. Árat így hirtelen nem tok mondani, de nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest