- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Kösz
Szívesen fogadok minden féle kritikátÉn úgy vagyok vele, hogyha nem kell, akkor nem veszem meg boltban a cumókat. A kábektegelés még nincs kész, az még nem a végleges állapot, tegnap már ki is találtam, hgoy mit fogok csinálni, nagyon egyedi lesz, az biztos
Még egy MTH-n sem voltam
Lustaság nálam ismeretlen kifejezés
Lesz ez még így se -
Winner_hun
félisten
Inkább forrasztok
-
Winner_hun
félisten
azt tom, hgoy hogy néz ki egy ilyen csatlakozó, barmoltam már szét
ezt a kis pöcköt is próbáltam már, csak elrepedt.
Akkor maradok a forrasztásnál, az legalább biztos -
Winner_hun
félisten
Asszem a tápot megplexizem
Hogy mikor, azt még nemtom
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Naakkor pontosan hogyan is kell a szalagkébelt úgy szétszedni, hogy ne törjem ripityára a csatlakozót? Mert nem teccik, hosszú a 2 optikai meghajtó ott felül, aminél a 2 kébel pár centivel hosszabb a kelleténél, namármost azt kell még lerövidítenem. Vagy forrasztok
-
Winner_hun
félisten
na nem pisztolypákával, nem is forasztóállomássalhanem ami a 2 köztt van olyannal csináltam. A pisztolypákán van ugyebár gomb, amivel be lehet kapcsolni. namsot amivel én csináltam, az olyan, hogy bedugom 220-ba aztán izzik a páka amig ki nem húzom és nics is rajta hőfokszabályzás
-
Winner_hun
félisten
mondjuk azt, hgoy elégeti a nyákot, ha óvatos vagy, akkor nem, még nem volt forrasztóállomásom és ilyennel hegesztettem meg a GTX-et, szal ha ügyes vagy,akor mindn rendben van és nem nyírtam ki vele, a potival sikerült, mert nem soxorkörbetekerőset vettem, hanem olyat, amit 270 fokbanl leet elforgatni és akkor adja a max feszt
Dehát nemtudtam, hgoy poti és poti közöt van különbség
Na mind1, a hibáiból tanul az ember
-
Winner_hun
félisten
szerintem azt a pákát, amit linkeltem kérdezd meg ott, ahol erre válaszoltak, mert nemtom, bár szerintem nem, mert a telefonom túlélte a LEDcserét
Azt 3 napja csináltam
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #183 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
YODA mester #187 üzenetére
és nem lesz zsogorcső, megoldom máshogy ez még nem a végleges változat -
Winner_hun
félisten
Amint ígértem itt vagyok ismét a kábelrövidítésekkel. Megcsonkítottam a tápot, végre van hely a gépházban, nincs az a kábeldzsungel, mint ami volt. Előtte viszont még a szalagkábelről pár kép:
itt van szilikonozva, bár még nem teszteltem le, de nem lesz vele gond, ahogy elnéztem, mert ha most nem zárlatos, akkor ez nem is lesz zárlatos:
[link]
És itt vannak a házban a helyükön:
[link]
Amint látszik, a célom elértem, pont olyan hosszú, amilyen kell, nem lóg szanaszéjjel, ami nagyon is zavart. A floppy kábele épp, hgoy jó lett, ha az rövidebb 2mm.el, akkor nem megy bele a csatlakozóba. Így is megfeszül, de a helyén van.
A táp így nézett ki...
[link]
... és így néz most ki:
[link] még nicns szigetelve
[link] már van szigetelve, de a 20 tűs csatlakozón még nincs harisnya
[link] itt már van harisnya a 20 tűs csatlakozón
A tápra a haisnyát azért kellett 2 ágban rakni, mert amikor rajta hagytam egy darabot, az egy ''kicsit'' széjjelfoszlott és így rövidebb lett. Úgy raktam rá, hgoy a 20 pines csatlakozót középen kettévágtam, majd mikor rajta volt a harisnya pillnatragasztóval összeragasztottam. -
Winner_hun
félisten
2 órája még így nézett ki a tápom:
[link]
Azóta enyhén szólva megcsinkítottam, de a forrasztást majd délelőtt csinálom meg, holnap este lesz kép arról is. Most már végre l lehet férni a házban, öröm belenézni
A szalagkábeleket fugaszillal megragasztottam, holanp kipróbálom azokat is, bár szvsz jók lettek. A 80 eres kábel jobb meló volt, int a floppíkábel, amiről van kép, de még az sem volt nagy melóVan 80 eresnél több eres kábel?
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt
Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek -
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nemModnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
semmit. Majd megnézem, hgo mit hova kssél, ha nem felejtem el majd közlöm is
na megnéztem:
fordulatszámszabályzó csatlakozón van 2 sín, ami megvezeti a csatlakozót, hogy 1 féle képpen lehessen feltenni a csatit. namsot középen van a pozitív és az egyik szélén a negatív, ezt mérd ki műszerrel, most nem akarok rajzolni
[Szerkesztve] -
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #122 üzenetére
huhh, ez volt a könnyebb szalagkábel, most megküzdöttem egy 80 eressel is
na az már munka volt
-
Winner_hun
félisten
annyi topikban beszélünk amennyiben csak akarunk
szóval már megnézheted, sajnos én is észrevettem, ghyo nem volt jó az uw, bár totalcomanderrel le tudtam szedni a képeket
A ventit meg talán meg lehet csinálni, de ebben nem vok bizotosNem próbálkoztam még, az a lényeg, hgoy a plusza pluszra, a negatív meg a neatívre menjen, aztán ki kell próbálni
na ezt most jól megasszongyáztam -
Winner_hun
félisten
Berakom megint, 30-as listázás tetején legyen
Ne itt van frissen teremett új munkámMost fejeztem be, még nincs teljesen kész, mert a szigetelés holnapra marad:
[link]
[link]
[link]
Viszont várom az ötleteket, hgoy mivel lehetne szigetelni. Olyan valami kéne, hgoyha csavarom a kábelt, akkor se legyen zárlat. Ha nem lesz semmi megoldás, akkro marad a celluksz
Lesz amúgy még kábelrövidítés, ez nem az összes mert szegény tápot is igen meg fogom nyirbálni
Szóval akkor meg nem kéne mozgatni, akkor biztos, hgoy jó lenne, bár ott az igen gázosa baj még az lehet, hgoy nem volt száraz meg zsírmentes a cső
-
Winner_hun
félisten
Azt tom, hgy nehezen szárad akkor a baj ott az, hgoy túl kevés időt hagytál a száradásra, pláne ott, tom
Több idő kell, utána nem fog ereszteni, ezt elhiheted
Este megragaszt másnap reggelre kész, az tutira megszárad, de ha sok van ott, akkor egy napig kell hagyni száradni, utána biztosan jó lesz
-
Winner_hun
félisten
Ne itt van frissen teremett új munkám
Most fejeztem be, még nincs teljesen kész, mert a szigetelés holnapra marad:
[link]
[link]
[link]
Viszont várom az ötleteket, hgoy mivel lehetne szigetelni. Olyan valami kéne, hgoyha csavarom a kábelt, akkor se legyen zárlat. Ha nem lesz semmi megoldás, akkro marad a celluksz
Lesz amúgy még kábelrövidítés, ez nem az összes mert szegény tápot is igen meg fogom nyirbálni -
Winner_hun
félisten
Egérmod, hogy itt is meglegyen:
[link] -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #105 üzenetére
észrevettem, bmp kiterjesztésű.
Amúgy olyanra, amilyen a 6-ik kép, csak élesebb esetlegVagy távolabbról csináld egy kicsit, lhet azért homályos
Amúgy a lukakba mindegyikbe ledet raktál? Fehéret? Mert elég királyul néz ki. Jah és ha van, akkor a ház hátuljáról is nyomhatnál egy képet. Thx -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #103 üzenetére
kösz a képeket
fel lesznek rakva, viszont 1 kérés lenne
ha az elejéről tudnál egy full éles képet, amilyen van az oldaláról, az jó lenne
Ha z oldalát egyeltalán Te csinéltad
Amúgy fullilyen volt a dvd meghajtóm amíg át nem barkácsoltamMeg a cd iró is hasonló, csak gyorsabb. Dupla led rulez
-
Winner_hun
félisten
szedtem már le a parafát az egyik oldaláról, az ment a meghajtók elejére. Amúgy hiába szedném le, mert az elejéről igen keményen csinszoltam le, mert nem sík volt, hanem valami kidomborodó díszizé volt ott, zöld színű
Amúg hasonló a ház, de ugyan azt a képet linkelted be mind a 2x, de ebből már látom, hogy nem ugyan olyan. Szóval az elejéről is egy képet plíz -
Winner_hun
félisten
ez egy up
-
Winner_hun
félisten
Azthiszem a billentyűzetre ki fogok még vezetni 2 usb-t meg a kábeleket a gépben egy kicsit lerövidítem
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Hogy itt is smeglegyen
Videókártyahűtés: Bővebben: link
Procihűtő nagyon jó, venti nélkül, csak úgy, hogy a hátsó venti fújja, ami 5Volton megy 45 fok fölé nem megy -
Winner_hun
félisten
A videókártyára is fabrikáltam hűtést, a procihűtőről levettem a ventit, mert elviszi passzívan is
majd lesznek képek, talán még ma
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest