- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Bari
Modder
Hello
Köszi a gyors választ, közben sikerült beszélnem a supportal, ők is ugyanezt mondták.
Home xp van amúgy, csak csökkentett modban rendszergazdaként bejelentkezve lehet megtenni, profban rendszergazdai jogkörrel rendelkező user is használatba tudja venni aztán ujabb jogosultságokat állitha be a megfelelő usereknek. -
warmaster
aktív tag
Megvan, hogy hol:
a folder/properties/attributes(advanced)/encrypt folders to secure datas pipa. -
warmaster
aktív tag
Az lenne, a kérdésem, hogy nem paranoiás a user akinek a gépe volt, mivel a 2k/XP-nél le lehet védeni a tartalmát(hogy a rendszergizda se tudja megnézni a doksikat), ilyenkor gyár egy kulcsot hozzá a rendszer, ami természetesen ha újraistallálod akkor elveszik.
Én már jártam így, ha nálad is ez van, akkor őszinte részvétem
a usernek meg :C -
laczo
tag
Szia...bari
ugy még nem próbáltad megnyitni a file-t hogy az eredeti HDD-ről ?
az uj rendszerrel..:)) -
X-COM
nagyúr
vedd saját tulajdonba a mappát
jobb klatty/properties/security/advanced/owner -
Bari
Modder
Sziasztok
Sürgős segitség kellene.
Van egy céges gép melyben megdöglött az alaplap, a gépet igy fejlesztették is ( abit vh6, 950-es celeron és trio3d helyett ecs k7s5a 1900+XP gef2mx400 került ).
Az XP-nek nemigazán jött be az alaplap csere ezt állandó ujrainditással honorálta, gondoltam semmi gond, adatok lementése másik wincsire ghost-al, és ujratelepitettem a gépet. A software-ek teljesen jogtiszták, eredeti lemezeiről lettek feltelepitve és ujraaktiválva. Miután minden fel lett telepitve ( office XP és egyéb dolgok ) még visszamásolom a dokumentumokat és a gép mehet is vissza a gazdájához. Itt ért meglepetés, a dokumentum papában látszanak a filok de egyiket sem tudom sem megnyitni sem visszamásolni az eredeti wincsire. A felhasználónév, és ahozzátartozó jelszó teljesen megegyezik. A microsoftos forrodrotot probáltam már hivni de nem lehet kapcsolni próbáljam késöbb szöveget hallom csak vissza a hivás után :O
Közben lefutattam az atatokat tartalmazó wincsin egy scandisket, eddig legalább az adott user mapályába beletudtam lépni csak megnyitni vagy másolni nem de a scandisk lefutása után amely azt irta ki, hogy nemtalált hibát, de ezek után már az adott user mapájába sem enged be.
A dokumentumok mappában fontos adatok lennének, nemtudom hogy valahol le vannak e mente, ezután utána fogok még járni, a szerveren tárolt adatokat rendszeresen mentik de ebbe nemtudom hogy beletartoznak e az érintett dokumentumok.
Ha valakinek volt már hasonlo problémája vagy van ötlete megköszönném ha tudna segiteni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest