- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Bari
Modder
Hello
Köszi a gyors választ, közben sikerült beszélnem a supportal, ők is ugyanezt mondták.
Home xp van amúgy, csak csökkentett modban rendszergazdaként bejelentkezve lehet megtenni, profban rendszergazdai jogkörrel rendelkező user is használatba tudja venni aztán ujabb jogosultságokat állitha be a megfelelő usereknek. -
Bari
Modder
Sziasztok
Sürgős segitség kellene.
Van egy céges gép melyben megdöglött az alaplap, a gépet igy fejlesztették is ( abit vh6, 950-es celeron és trio3d helyett ecs k7s5a 1900+XP gef2mx400 került ).
Az XP-nek nemigazán jött be az alaplap csere ezt állandó ujrainditással honorálta, gondoltam semmi gond, adatok lementése másik wincsire ghost-al, és ujratelepitettem a gépet. A software-ek teljesen jogtiszták, eredeti lemezeiről lettek feltelepitve és ujraaktiválva. Miután minden fel lett telepitve ( office XP és egyéb dolgok ) még visszamásolom a dokumentumokat és a gép mehet is vissza a gazdájához. Itt ért meglepetés, a dokumentum papában látszanak a filok de egyiket sem tudom sem megnyitni sem visszamásolni az eredeti wincsire. A felhasználónév, és ahozzátartozó jelszó teljesen megegyezik. A microsoftos forrodrotot probáltam már hivni de nem lehet kapcsolni próbáljam késöbb szöveget hallom csak vissza a hivás után :O
Közben lefutattam az atatokat tartalmazó wincsin egy scandisket, eddig legalább az adott user mapályába beletudtam lépni csak megnyitni vagy másolni nem de a scandisk lefutása után amely azt irta ki, hogy nemtalált hibát, de ezek után már az adott user mapájába sem enged be.
A dokumentumok mappában fontos adatok lennének, nemtudom hogy valahol le vannak e mente, ezután utána fogok még járni, a szerveren tárolt adatokat rendszeresen mentik de ebbe nemtudom hogy beletartoznak e az érintett dokumentumok.
Ha valakinek volt már hasonlo problémája vagy van ötlete megköszönném ha tudna segiteni
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest