Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Laptoptablet vagy mit szeretnék vásárolni és most az edigitalon jó feltételekkel lehet kapni ezeket a gépeket. A Lenovo MIIX 320 gépet néztem ki, mert úgy hallottam, hogy az Intel Atom x5-Z8350 proci egy eltalált darab és 4GB RAM-al szerelt. Alapvetően netezésre, dokumentumszerkesztésre lenne használva, maximum 3 évig.
Szerintetek ez egy milyen választás? Ajánlott ez a gép? Köszi a segítséget!
-
Razzul
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Rendben, köszi srácok. Igazából azt akié a tablet lesz, nem zavarja, hogy nincs rajta 10. Engem húzott fel, hogy nem ment zökkenőmentesen a kütyü belakása. De akkor türelmes leszek.
Köszi még1x a segítséget!

-
Razzul
őstag
A Microsoft oldalán azt írja, hogy: "Bizonyos kiadásokat kizártunk az ajánlatból: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise és Windows RT/RT 8.1."
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
No végül egy Kiano SlimTab 8 került megvételre.
Csakhogy. Lenne egy olyan probléma, hogy ugye az edigital oldalán (és mindenhol máshol) nagybetűkkel ki van írva, hogy Windows 10 Ingyen frissíthető! Ám ahogy utánajártam, miközben kerestem ezt a lehetőséget, kiderült, hogy ezen a tableten 32 bites Windows 8.1 van, amit nem lehet 10-re frissíteni.
Ilyenkor mi van? Megoldható valahogy a frissítés? Vagy mehetek reklamálni?
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Kiano Intelect 8 3G MS tabletre keresnék alternatívát, továbbá érdeklődnék, hogy mennyire megbízható a márka és konkrétan ez a termékük.
A linkelt tablet nagyon tetszik, főképp a Z3735F miatt, ami nagyon pöpec kis CPU-nak tűnik. Az egyetlen baj vele, hogy a 3G számomra felesleges benne, és egy kicsit lehetne nagyobb.Tudnátok segíteni?

-
Razzul
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Szia!
Köszi, utánajárok. De ha lehet Windowsos tabletet vennék az Office miatt.
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Ismételten én vagyok, még mindig Windowsos tabletet keresek, de néhány tablet megtapizása és gondolkodás után változtak az igények. A következők lennének:
-Maximum 60.000 HUF
-10" körül kellene
-Újonnan, itthonról lenne a legjobb, de még a külföld is játszhat, ha pontos helyet adtok
-Ha lehet ne legyen nagy a képernyő pereme
-Nem kell 4G vagy mobilinternet, WiFi elegendő.
-Fő felhasználás dokumentumszerkesztés lenne, Excel Word stb.
-Ne legyen 10kg-nál több
-Játékra nem lenne használva, nem kell izmos gép, de videókat szépen játsszon még le.A segítséget ismételten hálásan köszi.

-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állunk és mivel Officera lenne leginkább használva az Androidos topikból ide küldtek.

Amik fontosak:
-Maximum 50.000 HUF
-8-10" lehetőleg FullHD-val
-Újonnan, itthonról
-Nem kell 4G vagy mobilinternet, WiFi elegendő.
-Fő felhasználás dokumentumszerkesztés lenne, Excel Word stb.
-Ne legyen 10kg-nál több
-Játékra nem lenne használva, nem kell izmos gép, de videókat szépen játsszon még le.A segítséget előre is hálásan köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anyagi helyzetek és életutak
- DUNE médialejátszók topicja
- Trollok komolyan
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest