- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
válasz
varmi2 #10928 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Androidom volt elég sokáig és örülök, hogy megszabadultam tőle. Azok a játékok nem nekem valók. 1 jó játékra jut 30 szemét és a játékstílusok sem az én ízlésemnek kedveznek. Elnéztem elég sok fórumra, néztem videókat és úgy láttam, hogy a régi pc-s játékok nagyon szépen elfutnak és az 5-6 éves címek is mennek low beállításokkal. Szóval a kérdésre nem igazán kaptam választ.
-
egyedülülő
őstag
Kinéztem három tabletet. Véelményetek szerint melyik alkalmas leginkább arra, hogy a lehetőségeihez mérten játékra legyen használva?
Lenovo Thinkpad Helix első generációs
Acer Iconia W701
Cube i7 Stylus -
egyedülülő
őstag
A Teclast X16 Pro kapcsán van valakinek tapasztalta? Tényleg nagyon felmelegszik win-t futtatva és throttlingol is? Főleg windows alá kereesek 10+-os tabot, lehetőleg erősebb fajtát. Asus T200, Lenovo Yoga 2 kiestek, Surface pro-t nem látok eladót sehol, főleg nem Pro 2-őt. Amúgy azok milyen árban futnak használtban? Ezért is fordultam a keletibb gyártók felé. 100 pénz körül van a limit, ebből kell gazdálkodnom. Teclast X2 is tetszik, cask az megint nincs árban. Amivel még szemezek az a Cube I7 Stylus a proci miatt. Van valami hasonló kaliber eben a szegmensben?
-
egyedülülő
őstag
válasz
egyedülülő #10890 üzenetére
Végül annyit, hogy a felsorolt procik közül van e valakinek tapasztalata játék kapcsán és milyen. Atom 3735, Atom Z3775, T4 Z8500.
-
egyedülülő
őstag
válasz
egyedülülő #10884 üzenetére
Még annyit, hogy 100k körül mi most a legjobb vétel 10-es képátló magasságában? Régebbi játékokra, filmezésre kéne. Használt is jó.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyo benne ami lassan a végéhez ér, de még felmerült bennem egy dolog, ezért vagyok itt. A kérdésem az, hogy egy Lenovo Yoga 2 tablet tud e futtatni kényelmesen régebbi pc játékokat, mint a HoMM, Baldurs Gate, Starcraft, régebbi stratégiák, ilyesmik. Illetve meddig lehet elmenni vele játékfronton? Másik, hogy WoT Blitzel van e bárkinek tapasztalata, hogy futtatja a gép? Ami még érdekelne, hogy lehet e közvetlenül a tabletre streamelni Steam Streamről pl vagy kell hozzá egy közvetitő pc? Munkahelyen LTE-t használva lenne kérdéses leginkább.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest