- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
-
malnabokor
senior tag
Üdv,
Keresek billentyűzetes tokot Asus Vivotab Note 8-hoz, (vagyis 8" méretű tabhoz tokot), ami magyar kiosztású (legalább vannak rajta ékezetes karakterek szegény "í"-t is beleértve) és Bluetoothal kapcsolódik.
Karácsonyi ajándék lenne, gondoltam biztosan tömegével van a piacon ilyen, hát nem... vagyis olyat ami jó minőségű (árban 17000 köré mennék el max, tudom, hogy az duplája kb az átlagnak, aliexpressről meg 4x-e, de jelen esetben nem bánom ha tényleg minőségi a felépítése is) szóval nehéz találni
Köszönöm előre is -
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus VivoTab 8, amihez egy nagyon jó kis toll jár, viszont az égvilágért sem lehet elővarázsolni belőle azt, hogy egy random szövegbevitelnél én tollal írhassak, utána meg megjelenik a gépelt szöveg több-kevesebb sikerrel. A Windows 7-en be tudtam állítani (anno egy Pavilion tx1000-el
), a Windows Mobile 6 is tudta ezt magyar karakterekkel együtt, viszont itt fogalmam sincs, hogy hogy lehetne megoldani. Gyakorlatilag ilyen célból lett vásárolva (terepre, exel táblázatba jegyzetelésre + kiváltani a papír alapú határidőnaplót, ahova szintén elég a kézírás) de sajnos nem találom sehol ezt a lehetőséget.
Szóval mit kell hol beállítani, (egyáltalán be lehet-e). Ha nem, akkor milyen megoldás van rá?
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, remélem működik a topic, egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis egy 8"-es Windows tabletet szeretnék.
Hatalmas választási lehetőségek tudom hogy nincsenek, ezeket néztem eddig:
Dell Venue 8 Pro
Asus ASUS Vivotab Note 8
Lenovo ThinkPad 8Ami fontos, hogy terepen lenne használva főleg, jegyzetelésre, tehát a pontos ceruzával rendelkező gépek előnyt élveznek, de nem tudom, hogy az írásfelismerés mennyire pontos magyarul? Főleg Excel lenne használatban meg egy jó naptár /határidőnapló.
Az ár nem számít, lehetőleg minél többet bírjon üzemidőben, de nyáron a kijelző szabadföldön 40 fokos napsütésben látható legyen
Szóval melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged