Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
válasz
siemenss65
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sikerült megoldani a problémát bár a linkelt forumon és a linkelt .reg modosító fileban közölt orientációs kód nem működött.
Viszont addig addig kísérleteztem míg megtaláltam a helyes varriációt
Ha esetleg valakinek ugyanez lenne a hiba Lenovo Miix 300-al és nem működik a fent említett módszer annak bemásolom ide a számomra működő varriációt :
01,00,01,00,00,01,02Köszönök mindenkinek mindent mégegyszer !

-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Lenovo miix 3-as készüléket Windows 8.1-el.
Ma frissítettem iso fileból ( jogtiszta forrás) Windows 10 re.A telepítés közben és után az alapértelmezett képernyő mód az "álló".
Telepítettem minden drivert win10hez a lenovo oldaláról köztük a gyroscope driverét is.
Minden működik kivéve az , hogy a készülék / Windows nem tudja , hogy merre van az arra
tehát ha álló módba forgatom akkor állítja a képernyőt fekvő módba, és ha elfektetem akkor álló módba.Kikapcsoltam a képernyő forgatást és így fekvőmódba tudtam hagyni illetve a ctr+alt+nyilakkal is tudom forgatni de gondolom , hogy ennek nem így kéne működnie hiszen 8.1 el rendesen működött.

a kérdés tehát az , hogy ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudnám beállítani neki ,hogy a fekvő az a fekvő és az álló az az álló mód ?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest