- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
batyuska100 #15146 üzenetére
Ha nem termeli ki a használata a rendes eszköz költségét, akkor tényleg csak ilyen félmegoldások maradnak, 10-ből nem lesz soha normális megoldás, pláne érintővel.
A P3 gép is érintős amúgy? -
Papooo
senior tag
válasz
batyuska100 #15144 üzenetére
Valami 8 vagy 10"-os 2 gb ram, 32 gb tárhelyes z3735 vagy z3740 procis tablet elég lenne erre a célra.
-
Upo
addikt
válasz
batyuska100 #15142 üzenetére
Hát annál talán nem, de azért a nyakam nem tenném rá...
-
Upo
addikt
válasz
batyuska100 #15140 üzenetére
Lehet keresni x220t-t is, az érintős is. Lányomnak olyant vettem annak idején.
Az aerot- meg ne sajnáld azon a gépen, anélkül is bőven küzdelem neki, szerintem te is ki fogod kapcsolni pár kattintás után. Pláne 1 giga rammal és hdd-vel, az ma az oprendszernek sem alkalmas.
De ha idegesebb ember vagy, akkor lehet hogy már előbb csapod a falhoz. Nincs idegesítőbb mint munka közben egy tetves gép, mikor többször annyi a várakozási idő mint ami alatt a melót elvégzi. Így lesz a 2 perces melóból negyed óra. De ha üzembe állítod, akkor úgyis ki tudod majd értékelni hogy megfelel vagy nem.
De én biztos nem költenék rá túl sokat. Célszerű akkor egy univerzális laptop tápot venni amiben van olyan dugó is, és másikhoz is lehet később használni. -
Upo
addikt
válasz
batyuska100 #15138 üzenetére
Nekem van Acer gépem Core Solo U1400-al, de abban 4 giga ram és ssd van. Használhatatlanul lassú, még az xp is határeset, kínlódás az egész.
Nem tudom mennyit gomboltak le rólad azért a gépért, de magnézium vázas i5/4G/SSD lenovo thinkpad x220 gépek vannak gombokért, annak bőven nem gond a win7/10 (ráadásul szinte mindegyik gyári win7 pro licences, termékkódos matricával). Nem hiszem hogy megéri vacakolni vele, a linkelt ram és a töltő ára majdnem kiadja az i5-ös gép árát.
Figyelni kell, lehet találni jó ajánlatokat. Pl: [link] -
Tim82
félisten
válasz
batyuska100 #15136 üzenetére
Átfogalmazom. A Wine egy olyan Linuxos alkalmazás, aminek segítségével több-kevesebb sikerrel lehet Windows-os alkalmazásokat futtatni. Ebbe lenne érdemes beleásnod kicsit magad, akár másik gépre felhúzva egy Linuxot és kipróbálva az OBD-s cuccot + Wine segítségével telepítva a hozzá való szoftvert.
-
Tim82
félisten
válasz
batyuska100 #15134 üzenetére
Wine-nal meg tudod nézni, hogy működne-e.
-
Tim82
félisten
válasz
batyuska100 #15132 üzenetére
Támogat az 2 GB-ot is: [link], csak mivel ez nem normál noti RAM modul, hanem "micro-DIMM", egy ilyen modul értéke talán több is, mint a gépé. [link]
Win 7-ből legfeljebb 32 bitessel érdemes megpróbálkoznod, a proci nem tud 64 bitet. Szerintem valami lightweight Linux disztróval (32 bites vonalon talán Debian származékokat, mint BunsenLabs és AntiX lehet érdemes nézegetni) jobban járnál, de fogalmam sincsen arról, hogy autódiagnosztika szempontjából mennyire lenne jó megoldás bármelyik Linux.
Egyébként ide: [link] vagy ide: [link] inkább való a kérdésed (ahogy nézem, a márkaspecifikus szaktopikokban viszont régen szólt már bárki is hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest