- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
batyuska100
üzenetére
Lehet keresni x220t-t is, az érintős is. Lányomnak olyant vettem annak idején.
Az aerot- meg ne sajnáld azon a gépen, anélkül is bőven küzdelem neki, szerintem te is ki fogod kapcsolni pár kattintás után. Pláne 1 giga rammal és hdd-vel, az ma az oprendszernek sem alkalmas.
De ha idegesebb ember vagy, akkor lehet hogy már előbb csapod a falhoz. Nincs idegesítőbb mint munka közben egy tetves gép, mikor többször annyi a várakozási idő mint ami alatt a melót elvégzi. Így lesz a 2 perces melóból negyed óra. De ha üzembe állítod, akkor úgyis ki tudod majd értékelni hogy megfelel vagy nem.
De én biztos nem költenék rá túl sokat. Célszerű akkor egy univerzális laptop tápot venni amiben van olyan dugó is, és másikhoz is lehet később használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest