Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
PlanMaker HD. Próbáld ki, én ezt használom. Ez jó sokat tud és a sebessége is rendben van. Van belőle 30 napos próba verzió is.
Teljes verzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=softmaker.applications.planmaker.hd
30 napos próba: https://play.google.com/store/apps/details?id=softmaker.applications.planmaker.hdtrial
-
arnd
senior tag
Amiket felsoroltál munka gyanánt nem követeli meg a win os-t, ezek droid alól is mennek gond nélkül.
Droidos 8" 3G modemes/GPS-es gép meg jóval több van. Még az 5-6 órás képernyő idő is hamarabb teljesül. A sok USB csak pár 10" gép jellemzője, de egy Bt-s egér bill párossal az sem feltétlen szükséges.Én inkább egy olcsóbb smartphone tab párost használnék. Esetleg Bt-s net megosztással, akár a GPS-t is meg lehetne osztani.
Navira szerintem ha nem kamionos vagy amúgy is nehézkes a 10" körüli tab.
8"-n meg az Excel stb gáz.
Szóval még mérlegeljél szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest