- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Levihun99 #3521 üzenetére
Árban mennyi lenne a 2?
Mire használnád?
Kihasználnád a Thinkpad digitizerét?
Én inkább a Dellt venném (minimum a 4 magos Bay Traillel, de ha lehet akkor inkább a Core i3-mal), mert én nem használnám ki a Thinkpad extráit, de most is egy 13 7000-et használok, nekem nagyon bejött ez a koncepció, tökéletesen kielégíti az igényeimet. -
hito
nagyúr
válasz
Levihun99 #3435 üzenetére
Nekem az (egyik) álomtabletem. Komoly, üzleti felhasználásra szánt tablet. Ha irodai környezetben is lenne használva, akkor fontos lehet még a BIOS-a is a sok beállítási lehetőség miatt (pl. biztonsági beállítások, komponensek bios szintű engedélyezése/letiltása).
bigrock: a WACOM tollat ne felejtsük, meg az akár 4GBram/128GB háttértárat se, illetve ott van még a 4G és az NFC is. Biztos lehetsz benne, hogy az IPS panel minősége is túlmutat a Miix 2 10-en. Úgyhogy van ott sokminden azon kívül amit írtál, ne félj!
Szerk.: az akksi is majdnem rádupláz a Miix 2 10-re és a háttértár is jóval gyorsabb. Asszem ezek alapján kijelenthetjük, hogy nem egy kategória.
r3dsnake: nekem is rendesen beindul rá a nyálelválasztásom
-
bigrock
addikt
válasz
Levihun99 #3435 üzenetére
Szerintem kissé túl van árazva: a MIIX 10-hez képest (ami kb. 80K HUF), ezekkel nyújt többet: kb. másfélszer erősebb CPU, teljes USB 2.0 csatoló. És az ára kb. a duplája. Valószinűleg ezt már "üzleti modell"-ként ideologizálják, mert mással nem tudnám indokolni a dupla árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged