Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Levihun99
üzenetére
Árban mennyi lenne a 2?
Mire használnád?
Kihasználnád a Thinkpad digitizerét?
Én inkább a Dellt venném (minimum a 4 magos Bay Traillel, de ha lehet akkor inkább a Core i3-mal), mert én nem használnám ki a Thinkpad extráit, de most is egy 13 7000-et használok, nekem nagyon bejött ez a koncepció, tökéletesen kielégíti az igényeimet. -
hito
nagyúr
válasz
Levihun99
üzenetére
Nekem az (egyik) álomtabletem. Komoly, üzleti felhasználásra szánt tablet. Ha irodai környezetben is lenne használva, akkor fontos lehet még a BIOS-a is a sok beállítási lehetőség miatt (pl. biztonsági beállítások, komponensek bios szintű engedélyezése/letiltása).
bigrock: a WACOM tollat ne felejtsük, meg az akár 4GBram/128GB háttértárat se, illetve ott van még a 4G és az NFC is. Biztos lehetsz benne, hogy az IPS panel minősége is túlmutat a Miix 2 10-en. Úgyhogy van ott sokminden azon kívül amit írtál, ne félj!
Szerk.: az akksi is majdnem rádupláz a Miix 2 10-re és a háttértár is jóval gyorsabb. Asszem ezek alapján kijelenthetjük, hogy nem egy kategória.
r3dsnake: nekem is rendesen beindul rá a nyálelválasztásom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bigrock
addikt
válasz
Levihun99
üzenetére
Szerintem kissé túl van árazva: a MIIX 10-hez képest (ami kb. 80K HUF), ezekkel nyújt többet: kb. másfélszer erősebb CPU, teljes USB 2.0 csatoló. És az ára kb. a duplája. Valószinűleg ezt már "üzleti modell"-ként ideologizálják, mert mással nem tudnám indokolni a dupla árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)