- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Asszony gépét tegnap frissítettem, ott is írta. Ennek ellenére ráengedtem, felment, telepítés után szabvány vga adapter volt. Elkezdtem a neten keresgélni, egyszer csak vagy 10 perc után elkezdett villogni a képernyő, utána újratöltötte az asztal ikonokat. Eszközkezelőben megnéztem, feltelepítette windows update-ről. Pedig már épp lejött a radeon classic vagy mi driver (régi radeon 3650). De intel vga drivert is leszedi.
-
peterk
senior tag
Nincs szükség szűz telepítésre. Dugj rá egy USB billentyűzetet (vagy pedig csald elő a boot menüt valahogy, általában hangerő fel lenyomva tartva és bekapcs, és ott választ a recovery opciót). Billentyűzettel pedig boot közben nyomogasd az F8-at (azonnal bekapcs után, mert a 8-as gyorsan átugorja a boot részt).
Bármelyik módszerrel is csinálod, a windows recovery menünek kell bejönnie, ahol kell lennie egy olyan opciónak, hogy visszaállítás, azon belül pedig teljes visszaállítás. Ez a recovery partícióról gyári állapotba állítja vissza a rendszert. (Üzleti tablet lévén feltételezem nem törölte senki a recovery-t.)
-
bisti79
tag
Elvileg minden jó amit csináltál. Ki kellene még zárni az otg-kábel hibáját (gondolom azon keresztül kötötted a gépre), illetve ezekben az UEFI-s BIOS-okban szokott olyan trükk lenni, hogy csak akkor jeleníti meg választhatóként a pendrive-ot, ha a következő feltételek teljesülnek:
- van rajta bootolható állomány,
- mielőtt bekapcsoltad a készüléket, a pendrive már rá volt kötve.
Ekkor, ha belépsz a BIOS-ba, meg kell, hogy jelenjen a boot-eszközök között. Ha még mindig nincs ott, akkor az elég nagy gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest