- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Állítsátok át a tartózkodási helyet is vagy mit, valamint én feltettem az angolt is, mert csomó dolognak nem volt magyar megfelelője a téglákon ( pl. mail)
És teljesen kitöröltem a kinai nyelvet.
Így is van még kínai szöveg, pl amikor frissítés, rebootra kapcsolok, akkor kínaiul írja ki mennyi frissítés van még, de minden más eltünt szerencsére. -
ztibor
senior tag
-
Iga007
tag
Nekem bejött...
Ha csak a tablet részét használod akkor kicsit sovány az üzemidő. 3G modemmel nem sok helyen kapsz 11' feletti kijelzővel tabot.
Aktív toll jár hozzá amit sajna a billenytyűzetes részbe lehet elrejteni, jobb lett volna ha a tab részbe teszik.
Nekem még kicsit fura ez win8.1. Tapicskolva nem kellene nagyobb felbontás ilyen mérethez nekem. SD slot van rajta így a fényképeket egyből át tudom rakni rá -
premete
veterán
Épp ezt akartam javasolni, az aprón van 120-130 ezerért, dobozos, bontatlan. Állítólag nagyon melegszik, de nekem még nem volt, így nem tudom, milyen esetekben melegszik. Mert a 75 fok alapjáraton elég durva (ha igaz).
A 11.6-os már használható méret office alkalmazásokra, illetve a vezérlőpultot is lehet használni, ami 9"-osoknál ujjal lehetetlen.
Én pedig a windows 8.1-esemet akarom androidosra, vagy ipad minire cserélni (fullos Dell Venue 8 Pro, 3 év garival)
Asus T100TA nekem is megvágta az ujjamat, olyan sorjás a billentyűzet-tablet összeillesztésnél.Próbáltam a legfrisebb windows 10-et rajta, borzasztó, a w 8.1 sokkal használhatóbb, bár lehet, a végleges jobb lesz (amiben nem nagyon bízok, a MS mindent el tud b@...ni).
-
premete
veterán
Attól függ, mire és hogyan használnád. Nekem állványos tokom van hozzá, 8 "-os, és befér a kabát/farmer hátsó zsebébe, van rapoo bt bill. hozzá, azt nem nagyon viszem magammal, sem az bt. egeret, csak tápot (nem mindig) és tollat.
Előtte 11.6-osom volt, az kb. ugyanaz, mintha a laptopomat vinném magammal, így a 8"-os jobban bejön, az office 16 elfut rajta szépen, napi használatban nem nagyon érzem lassabbnak, mint a laptopomat. -
pengwin
addikt
Acer Aspire Switch 10: ez is 100 ezer körül kapható billentyűzettel, mint az Asus, de ha jól tudom csak 1 év garancia jár hozzá, az Asus-hoz meg 2. Ha kisebb márkák között is körbenézel, akkor kaphatsz olcsóbban is hasonlót, de azoknak általában nem ilyen laptopszerű billentyűzete van, hanem csak egy tokba épített, meg általában csak 32GB tárhelyük van. (Prestigio Visconte 3, meg a Medionnak is van valami hasonló gépe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest